luni, 26 iulie 2010

Video : 10.000 de oameni au cântat cu Mika

Publicat de FLORIN la 15:09
Artistul care la începutul lui 2007 a luat piaţa muzicală britanică şi apoi mondială prin surprindere cu ‚Grace Kelly’, a trecut şi prin România să ne cânte câteva din hiturile sale unice. Evenimentul petrecut sâmbătă, 24 iulie pe plaja H2O din Mamaia şi organizat de Orange a reuşit să aducă în faţa scenei aproximativ 10.000 de oameni care nu doar au privit ca la televizor ( cum se obişnuieşte), ba i-au şi ţinut companie artistului pe aproape toate cântecele.

Două păreri avizate venite de la oameni ce au fost la faţa locului mai jos.

Monden.info :

A fost o seara magica iar energia transmisa de pe scena a fost incredibila. Mika e un adevarat showman si a depasit cu mult asteptarile. A avut cateva schimbari de costume insa cea mai mare parte a serii nu a avut tricoul pe el, spre deliciul fanelor laughing . A cantat la pianul inflorat, a topait, a dansat si a alergat dintr-o parte in alta a scenei pana ne-a ametit.

DivercityCafe :

Mika face un live excepțional! Vocea lui e foarte bine pusă la punct; tot ce a avut de cântat, a cântat. Nu i-a scăpat vocea, nu a cântat peste melodie… a susținut notele asa cum era cazul și foarte important: nu a făcut “oversinging”. De la atâta energie, pe care a transpus-o prin interpretări catchy ale unor compoziții up-tempo: “Billy Brown”, “Touches You”, “Rain” și “Blame It on the Girls”, Mika a renunțat ușor ușor la frac, apoi la cămașă. În momentul acela, publicul s-a isterizat, din nou… și cu greu mai auzeam ceva deși interpretul a continuat să fie la înălțime din punct de vedere vocal.

Iată şi un video amator cu Mika cântând ‘Billy Brown’ despre “un bărbat care s-a îndrăgostit de alt bărbat”. Românii au cântat cu el.



Te-ar putea interesa
Idolii adolescentilor gay
Mika – Life in a cartoon motion
Mika ne îndeamnă să îl numim bisexual

0 comentarii on "Video : 10.000 de oameni au cântat cu Mika"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez