duminică, 12 iulie 2009

Mika – Life in a cartoon motion

Publicat de FLORIN la 10:37

Cum e să trăieşti într-o lume a desenelor animate? Aş spune că foarte profund, dar şi foarte distractiv. Albumul de debut al lui Mika este o adevărată capodoperă. Multitudinea de stiluri muzicale amestecate fără să dea în kitsch, inspiraţia uşor de observat din muzica anilor ’60‚’70 ,’80, versurile pline de subtanţă şi foarte clare fac din albumul ‚Life in a cartoon motion’ o experienţă muzicală de neratat. E genul de album care poţi să îl asculţi când faci de mâncare, când iubitul face curat, când ... ce vreţi voi. E perfect pentru orice stare.

Lansat în 2006, acesta i-a adus comparaţii interpretului cu legende precum Freddie Mercury, Elton John sau George Michael. Ce îţi poţi dori mai mult de atât şi ce recomandare mai bună ai putea să ceri?

Cât despre zvonurile că ar fi gay, deşi el a preferat să nu facă o declaraţie „politică” ( astfel a numit-o el), cred că ceea ce se poate vedea cu ochiul liber şi se mai şi aude, nu are nevoie de explicaţii. Melodia ‚Billy Brown’ e mai mult decât clară.

Oh Billy Brown had lived an ordinary life.
Two kids, a dog, and a cautionary wife.
While it was all going according to plan
Then Billy Brown fell in love with another man.




Cum e foarte posibil să ştiţi cele şase single-uri ( Grace Kelly, Love today, Relax, take it easy, Big Girls you are beautiful, Lollipop, Happy ending) lansate de pe album, care de altfel au făcut ca ‚Life in a cartoon motion’ să fie cel mai bine vândut album al anului 2006 al unui solist, vă las cu preferata mea, un hidden track intitulat ‚Over my shoulder’.



5 stele.

4 comentarii on "Mika – Life in a cartoon motion"

kriptmelody on 12 iulie 2009 la 11:10 spunea...

eu si acum mai ascult 'Grace Kelly' cu aceeasi incantare cu care o faceam atunci cand s-a lansat aceasta melodie :) Chiar o sa descarc intregul album sa ascult si celelalte melodii :)

ps: ambele video-uri sunt la melodia Billy Brown.

Anonim spunea...

Mika e un dulce!! Il iubesc :* comparatiile cu Freddie, George, Elton sunt fortate, Mika e fenomenal in felul lui!!

FLORIN on 12 iulie 2009 la 12:37 spunea...

@ kriptmelody: am modificat. merită categoric să asculţi tot albumul. l-am redescoperit acum şi mi se pare şi mai bun. ;)

@ anonim: probabil că da. oricum, la început e normal ca lumea ( criticii) să vrea să te asemene cu cineva, până e clar de stilul tău muzical. cred că deja comparaţiile nu se mai fac. ;)

dubios spunea...

psss! e "life", nu "live". scuze ca despic firul in patru :)

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez