joi, 11 februarie 2010

Beautiful boxer (2003)

Publicat de FLORIN la 07:29

Filmele asiatice deţin o sensibilitate specifică, greu de găsit la cinematografia din alte părţi ale lumii, ceea ce va face ca vizionarea filmului ‚Beautiful boxer’ să fie o experienţă diferită.

Cu toate că prin interpretarea actorilor îţi lasă impresia unui film independent, făcut cu un buget minuscul, imaginile unice îi dau nota aceea de film asiatic, frumos filmat.

‚Beautiful boxer’ este un film biografic, ce tratează un subiect controversat, într-un mod natural şi foarte puţin violent, deşi eroul principal este inspirat de un boxer tailandez profesionist. Acest Toom a devenit unul din cei mai adulaţi kickboxeri din ţara lui natală, cu toate că, ba mai ales pentru că, purta machiaj în timpul meciurilor sale, declarându-şi public intenţia de a deveni femeie după ce strânge banii necesari unei astfel de operaţii.

Povestea ne este prezentată prin intermediul unui interviu pe care acesta îl realizează cu un reporter vorbitor de limbă engleză cu câteva zile înainte de marea schimbare. Prin acesta, el ne face cunoscută evoluţia sa.

Asanee Suwan interpretează rolul prinicipal în acest film şi face o treabă foarte reuşită în singurul său rol de pe marele ecran.

În realitate, personalitatea după care e inspirat filmul a devenit o actriţă de succes.

Florin 4 Ionutz 3,75

Credit foto : GMM Pictures Co

Citeşte şi
Little ashes – vampirul e acum Salvador Dali
Avatar ( recenzie la dublu). Între filmul viitorului şi filmul prezentului
Noi imagini din I love you Phillip Morris

0 comentarii on "Beautiful boxer (2003)"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez