sâmbătă, 25 septembrie 2010

Chloe

Publicat de FLORIN la 10:42
Amanda Seyfried e la al patrulea film din ultimile 12 luni de pe ecranele ( americane). Succese ( cel puţin medii) de box office, acestea asigură actriţei oarecum de categorie B o ascensiune la Hollywood. Dar atâta timp cât nu îşi face prieteni criticii, continuitatea acesteia e uşor de pus sub semnul întrebării, ceea ce ar fi de nedorit, având în vedere că pare o persoană pe care nu o poţi decât simpatiza.

Chloe’ este unul din aceste patru filme, chiar cel mai slab la încasări. Asta nu îl face mai slab în general. Cu siguranţă găsim mult mai multe motive pentru care să îl preferăm în faţa unui ‚Jennifer’s body’. Unul dintre ele e uşor de intuit : iconul gay Julianne Moore la cel mai gay ( sau să spun lesbian) rol al său de până acum. Altul ar fi Liam Neeson, de la care însă nu vom mai accepta roluri slabe pentru mult timp .

Realizat după filmul francez ‚Nathalie’ ( nu neapărat mai bine cotat), ,Chloe’ ne-o prezintă pe Julianne Moore în rolul lui Catherine, o femeie de vârsta a doua care bănuieşte că soţul ei este mai prietenos decât trebuie cu femeile din jurul său. Pentru a vedea cât de prietenos poate fi, aceasta angajează o prostituată, potrivită mai degrabă fiului său adolescent, care să flirteze cu el, urmând ca apoi ea să îi povestească reacţiile lui. Povestirile lui Chloe ajung să fie foarte grafice, ducând jocul şi mai departe, pe un tărâm ( cică) şi mai necunoscut.

În realitate, filmul este mult prea comun pentru a ajunge pe un tărâm necunoscut. Dar cu asemenea actori, vizionarea lui nu e foarte grea. Pentru o scenă chiar, filmul devine foarte agreabil. Scena, una de un erotism foarte bine realizat de regizorul Atom Egoyan, ni le prezintă pe actriţele din rolurile principale în nişte ipostaze nu foarte comune în filmele hollywoodiene.

Motive pentru care filmul merită văzut există ( actorii, scena erotică), motive pentru care nu merită vizitat de asemenea. Dacă se alege vizionarea, ea însă trebuie să se întâmple în perioada următoare, înainte ca filmul să ajungă un anonim din filmografiile unor actori importanţi.

Te-ar putea interesa
Julianne Morre scene lesbiene în CHLOE ( Vezi trailer)
Trailer : The Kids are all right (2010)
Trailer Burlesque

2 comentarii on "Chloe"

wannabegay on 25 septembrie 2010 la 20:59 spunea...

am vazut trailerul de 15 ori si nu m-a atras deloc filmul. as fi mers doar pt juliane moore, insa povestea pare superficiala, si mai ales ca il are pe liam neeson (chiar nu sunt un fan). amanda seyfried este chiar o prezenta remarcabila a acestui an, are acel ceva ce lipseste hollywood-ului

Florin on 26 septembrie 2010 la 20:18 spunea...

Juliane Moore a reprezentat motivul principal pentru care i-am dat o şansă. Şi tocmai pentru că nu aveam aşteptări, a trecut mai repede decât credeam. Dar categoric filmul nu trebuie privit decât ca divertisment.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez