vineri, 16 aprilie 2010

Eternal summer – despre o vară insesizabilă

Publicat de FLORIN la 17:44
Sheng xia guang nian’ părea un alt film destul destul de cunoscut despre un trio amoros, dar nu a fost exact astfel. Povestea din ‚Eternal summer’ este puţin mai diferită. Din păcate pentru film, diferenţele nu au ajutat.

Bryant şi Hsiao-chuan sunt prieteni încă de când erau foarte mici, cu toate că sunt diferiţi ca personalitate. În timp ce unul este studios şi atent dedicat şcolii, celălalt este un atlet talentat lipsit de astfel de interese. Însă ceea ce părea o prietenie obişnuită este mai mult decât atât. După ce Bryant are o dezamăgire sexuală cu Kate, gândul la diferenţe mai mari între el şi prietenul său devine de neevitat. Dar este şi prietenul său diferit sau mai degrabă e interesat de cineva ca Kate?


‚Eternal summer’ nu are o structură exact clasică legată de subiect, dar nici nu uimeşte. Iar marele dezavantaj este că plictiseşte. În plus, nu impresionează în niciun moment.

Interesant rămâne faptul că acţiunea filmului se întâmplă în China, dar asta nu ajută artisticul.



Citeşte şi
Două discursuri. O singură voce. Charlie Chaplin. The Great Dictator
Cum văd eu scena travesti din Nea Mărin miliardar?
Program GayFest 2010

1 comentarii on "Eternal summer – despre o vară insesizabilă"

Unknown on 27 aprilie 2010 la 21:29 spunea...

Am vazut filmul,sunt pasionata de tot ce inseamna korea, japonia, asia in general iti mai recomand un film(tot despre homosexualitate) thai: Bangkok love story foarte bine realizat si foarte bine interpretate rolurile.Am varsat lacrimi multe la acest film.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez