miercuri, 14 aprilie 2010

Câteva gânduri despre ‚La mission’

Publicat de FLORIN la 10:25
Trailerul filmului îl găsiţi la finalul postării.

De multe ori se anunţă ceva diferit şi în final avem parte de aceeaşi poveste cu foarte mici modificări. ‚La mission’ de exemplu promite că va ajunge până unde niciun alt film gay nu a ajuns. Şi e adevărat : subiectul nu este cel mai comun reprezentat în cinematografia gay, cu toate că nu putem spune că e evitat.

Ceea ce e şi mai bine aici este că relaţia tată conservator – fiu gay întâlneşte cultura latino-americană, cu care indiferent de sursele de informare ne întâlnim mai greu.

Benjamin Bratt ( fanii gay îl pot vedea şi în Modern family) joacă aici rolul tatălui, în timp ce necunoscutul Jeremy Ray Valdez este fiul. Filmul este regizat de Peter Bratt ( fratele actorului din rol principal), care mai are în filmografie un singur film necunoscut, prezentat ca şi acesta la festivalul de la Sundance.

Ceea ce nu mă încântă în mod special sunt recenziile, mai ales atunci când un film nu interacţionează cu mine în mod special ( prin trailer şi actori). Ele sunt destul de împărţite şi nimeni nu se aruncă în laude exagerate, ceea ce într-un final anunţă un film destul de obişnuit.

Trailerul ne prezintă şi el un film amator, mai degrabă decât independent. Iar în final ‚La mission’ pare mai degrabă „nu” decât „da”.

Rămâne pe lista de aşteptare a mea.

A voastră?




Citeşte şi
Filme gay
Scurt-metraje gay
Trailer : The Kids are all right (2010)

1 comentarii on "Câteva gânduri despre ‚La mission’"

wannabegay on 14 aprilie 2010 la 17:08 spunea...

Ti-am scris un raspuns mai lung la mine pe blog. :D

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez