vineri, 30 iulie 2010

FILM : Humpday

Publicat de FLORIN la 15:11
Totul în numele artei. Cele două personaje principale din ‚Humpday’, doi prieteni heterosexuali, unul căsătorit, celălalt un hippie, folosesc arta drept pretext pentru incapacitatea lor de a da înapoi. Astfel, cei doi ajung într-o cameră de hotel unde trebuie să realizeze un film porno gay, bineînţeles artistic. Şi astfel se creează un film aparent cu tematică gay, foarte uşor de urmărit şi de un public heterosexual.

‚Humpday’ a fost prezentat la festivalul de la Sundance în 2009, unde a fost primit foarte bine, câştigând şi premiul special al juriului, precum şi la alte festivaluri, inclusiv B Est 2010 din România. S-a lansat limitat în aceeaşi săptămână cu ‚Bruno’, încercând să creeze o paralelă comercială de succes, care posibil a şi funcţionat la o scară mai mică.

Fără să fie extraordinar, comedia funcţionează parţial, ‚Humpday’ este însă un film simpatic, a cărui idee merită toată aprecierea şi care cu siguranţă merită mai mult o vizionare decât ‚Bruno’.

Te-ar putea interesa
Humpday trailer
Top 10 filme cu tematică gay din 2009
Trailer : James Franco în biografia Howl

4 comentarii on "FILM : Humpday"

Pinocchi0 on 6 septembrie 2010 la 20:57 spunea...

Haha, l-am văzut zilele astea, mi-a plăcut foarte tare!

FLORIN on 7 septembrie 2010 la 16:17 spunea...

eu mă opresc doar la simpatie. ;)

Anonim spunea...

Sa fiu eu mai din topor...dar sincer mi s-a parut o prostie...si sa il mai si incadram in categoria filmelor cu tematica gay si mai mare aberatie...dar na, fiecare cu gusturile lui! :)

Florin on 16 septembrie 2010 la 14:55 spunea...

ideea a fost bună, dezvoltarea a fost mai puţin dificilă. Nu cred însă că a dat-o în bară, dar a mai dat şi pe lângă. Dar, după cum am şi spus, filmul e mai degrabă aparent cu tematică gay. ;) Rămâne discutabil.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez