joi, 29 iulie 2010

Trailer : James Franco în biografia Howl

Publicat de FLORIN la 08:09
Fie că îl cunoşti din ‚Milk’, din reclamele de la Gucci, din experienţele sale artistice ( inclusiv lgbt) sau din micile scandaluri de presă, cu siguranţă James Franco este una din puţinele figuri de la Hollywood care mai inspiră curiozitate într-un mod real şi nu fabricat.

În ‚Howl’, prezentat la mai multe festivaluri internaţionale, printre care Sundance şi Berlin, acesta îl interpretează pe Allen Ginsberg, autorul controversatului poem ce dă şi titlul filmului, ce i-a adus acestuia un proces pentru obscenitate.

În regia lui Rob Epstein filmul va fi lansat în cinematografele americane pe 24 septembrie, când filmele cu pretenţii de Oscar încep să îşi facă apariţia. James Franco şi ‚Howl’ au însă puţine şanse la statuete dacă ne luăm după primele cronici, foarte împărţite. Dar energia pe care acest actor o aduce pe ecran, precum şi curiozitatea trecerii de la documentar la ficţiune pentru Rob Epstein îl face unul din cele mai importante filme gay ale anului.

Lansarea în România bineînţeles rămâne un vis frumos, nu datorită aspectelor lgbt, ci temei în general.Te-ar putea interesa
Howl (2010) - preview
The Kids are all right - preview
Trailer : The Kids are all right (2010)

0 comentarii on "Trailer : James Franco în biografia Howl"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez