duminică, 12 iulie 2009

Juriul concursul Mister Gay Romania Europe 2009 este …

Publicat de FLORIN la 10:03
Deşi încă nu a fost anunţată locaţia oficială a concursului, e bine că măcar se cunoaşte juriul care îl va alege pe cel care se va înfrunta cu frumoşii gay ai Europei la Oslo. Angelicuss ne spune că acestea sunt : Catinca Roman ( creatoarea de modă şi fostă prezentatoare la Romantica – o persoană care mie îmi place foarte mult), actriţa Eugenia Şerban, Prinţesa Brianna Caradja ( care, după mine poate fi considerată activist), creatoarea de modă Adina Buzatu şi Carmen Pleşa.

Ce spuneţi de juriu?

6 comentarii on "Juriul concursul Mister Gay Romania Europe 2009 este …"

kriptmelody on 12 iulie 2009 la 11:00 spunea...

e ok. cred ca e inspirat ales :)

Anonim spunea...

dar de ce nu e format din barbati??? le e frica oare ca participantii se vor culca cu membrii juriului pentru a castiga conCURsul??? foarte posibil ca asta sa fie motivul alegerii unui juriu compus din femei.

FLORIN on 12 iulie 2009 la 12:38 spunea...

poate vor fi şi bărbaţi. s-ar putea să mai apară un nume două. ;))

Anonim spunea...

unul dintre participanti s-a retras din concurs fiindca a descoperit ca organizatorul i-a fost amant. cum de n-a stiut de la inceput??? cred ca si asta e un mod de a-ti face reclama...iti postezi o poza sexy pt concurs, apoi te retragi invocand faza cu amantul

Anonim spunea...

Daca citeai cu doua posturi mai jos, vedeai ca Angelicuss anuntase unde se tine concursul: Club Twice...

FLORIN on 15 iulie 2009 la 13:31 spunea...

@ anonim 1: nu aş crede. la ce i-ar folosi?

@ anonim 2: dacă te uitai la arhiva blogului, ceea ce nu e atât de greu având în vedere că e o pagină de recapitulare, ai fi văzut că am spus despre posibilitatea ca mister gay romania să aibă loc în twice. ce spunea angelicuss acolo e că există posibilitatea. nu era un anunţ oficial.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez