joi, 22 aprilie 2010

Cam penibil : prima internetnovelă gay

Publicat de FLORIN la 16:57
Aţi auzit de prima internetnivelă românească? Eu puţin mai târziu decât ceilalţi. Întâi am citit, apoi am încercat să văd, dar nu am reuşit ( net-ul meu sau site-ul lor), apoi am uitat, acum mi-am reamintit, apoi am văzut şi am rămas surprins ... neplăcut.

În condiţiile în care există o Alice şi un Bimus, filmuleţul celor implicaţi în proiect e cam penibil. Adică, e de preferabil ( mai ales că filmuleţul e realizat de o instituţie şi nu de un mic blogăraş care se gândeşte că e amuzant să se filmeze şi apoi să se pună pe net) să ştii în ce te bagi înainte.

Şi pentru o internetnovelă românească se cerea mai mult, gen un viitor regizor ( cel puţin), oameni care să cunoască cât de cât cum se ţine camera în mână. Fiindcă altfel iese asta.


Citeşte şi
GayRomeo sau Gsvp – care e cel mai bun?
Interviu cu un adolescent gay
Stan şi Bran gay în filmuleţul Their First Mistake

5 comentarii on "Cam penibil : prima internetnovelă gay"

Liviu on 22 aprilie 2010 la 21:48 spunea...

Foarte penibil. Si, ori nu joaca ei bine (cel putin tipul cu camera), ori au facut-o in bataie de joc. Tind, totusi, sa cred ca e prima varianta.

FLORIN on 22 aprilie 2010 la 22:08 spunea...

e evident că persoanele implicate în proiect au fost bine intenţionate, dar lumea ar trebui să nu se bage în proiecte incontrolabile. rezultatele spun totul în rest.

tomitzel on 23 aprilie 2010 la 12:37 spunea...

Decat nimic e bine si asa, poate o sa tina cont de critici si urmatorul episod va fi mai bine :)

GayinRomania spunea...

cred ca e facuta in bataie de joc, altfel nu-mi explic cat de penibil e totul. macar daca gaseau pe cineva sa filmeze ca lumea, nu sa tina ala camera si sa fie si rolul principal.
mesajul este: foloseste prezervativul indiferent cu cine faci sex, fie ca-l cunosti , fie ca nu.

FLORIN on 23 aprilie 2010 la 14:34 spunea...

@ tomitzel : să sperăm că următorul episod va fi mai bine. cât despre "mai bine aşa decât nimic" fiecare are opiniile sale legate de asta.

Tu ce zici? Mai bine Naomi decât nimic?

@ GayinRomania (?) : şi ce legătură are mesajul tău cu subiectul?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez