vineri, 5 februarie 2010

Ştiri gay : 5 site-uri cu care să te menţii informat

Publicat de FLORIN la 11:05

Lumea este foarte mare, iar blogosfera românească gay încă destul de redusă şi destul de personală ( nu că ar fi ceva rău). Lipsesc însă site-uri de informare, iar blogurile personale deşi încearcă să ţină pasul cu toate noutăţile gay care te-ar putea interesa, nu reuseşte din motive foarte diverse. De aceea, pe lângă blogurile gay pe care le urmăreşti, unul din următoarele 5 site-uri ar trebui să se găsească în lista ta pentru a fi sigur că afli tot ce se întâmplă gay worldwide.

1. Advocate
Site-ul oficial al celei mai cunoscute reviste pentru comunitatea gay din lume este unul din cele mai updatate site-uri cu tematică, iar updatările se fac ca la carte, pe subiecte foarte diverse: politică, drepturi gay, entertainment.

2. 365 Gay News
Updatat în permanenţă, cu o interfenţă chiar mai prietenoasă, 365 Gay News priveşte mai ales spre zona politică şi de advocacy.

3. Pink News
Cel mai bun site de ştiri gay din Marea Britanie este cu siguranţă acesta. Fiind din Marea Britanie, automat aici se vor găsi ştiri pe care site-urile americane nu le vor publica neapărat.

4. Big Gay News
Dacă preferi un blog cu aspect simplu, Big Gay News va fi alegerea potrivită. Ca şi bonus, ştirile pot fi şi ascultate, nu doar citite.

5. Gay News Bites
Acest site e o alternativă chiar mai deschisă, un blog cu ştiri, videoclipuri şi review-uri, foarte uşor de urmărit.

Citeşte şi
Top 10 – cele mai bune bloguri ( site-uri) gay din România
Interviu cu un student gay
Interviu cu kiddo

1 comentarii on "Ştiri gay : 5 site-uri cu care să te menţii informat"

Anonim spunea...

buna!ma numesc ady,doresc sa cunosc barbatii pt aventuri sau o posibila relatie sexuala! id ul meu este ady_barosanu77 va astept sa vorbim

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez