sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Music Buzz

Publicat de FLORIN la 12:49
Noutăţile muzicale de săptămâna asta sunt, dacă vreţi, un pic ciudate. Adică, cum de în cele 53 de săptămâni din an, Chris Brown şi Rihanna s-au gândit să îşi lanseze noile videoclipuri într-un interval de 24 de ore. La fel şi cu cele două foste membre ale trupei Blondy, Cristina Rus şi Andreea Bănică.

În fine, ni s-a dat, noi tocăm, ascultăm şi vedem. Înainte de atenta privire la celelalte noutăţi, iată câteva ştiri muzicale aduse de blogul nostru săptămâna asta ( toate legate de Lady Gaga):

Lady Gaga are un pictorial în Vogue
Lady Gaga a lansat videoclipul la ‚Bad Romance’
Beyonce featuring Lady Gaga : Videophone şi Telephone


• Continuăm cu Beyonce şi Lady Gaga, al căror videoclip la piesa ‚Videophone’ pare că va apărea marţi, cu 10 zile întârziere de la data anunţată. GagaDaily ne oferă deja o imagine din videoclip. Cu două fete aşa de talentate mai greu să dai greş. Sperăm însă ca această colaborarea să nu se dovedească la fel de nefolositoare precum cea dintre Beyonce şi Shakira.

Între timp, au apărut şi câteva preview-uri la alte piese noi de la ‚The Fame Monster Edition’. ‚Spechless’ pare cea mai interesantă.

Monster


Spechless


Teeth


• Ne îndepărtăm de Lady Gaga pentru moment, pentru a ajunge la fostul cuplu Rihanna şi Chris Brown, care după ce au oferit interviuri exclusive la posturile ABC, respectiv MTV despre faimosul incident care a lăsat-o pe Rihanna astfel, şi-au lansat şi noile videoclipuri într-un interval de 24 de ore. Poate că ei nu se mai vorbesc, dar casele de discuri ce fac? Sau tocmai că acestea vorbesc foarte bine una cu cealaltă?

În fine, ‚Russian Roulette’ nu a fost o piesă care să mă dea pe spate. Nici videoclipul nu este, dar nu e nici rău. Însă, cu nişte ‚Take a bow’ sau ‚Unfaihfull’ în spate, videoclipul nu reuseşte să funcţioneze. Piesa se află în top 10 în Billboard momentan.


Videoclip via BestMusicFan

În schimb, cu toate că mi-aş fi dorit să spun cât de prost e noul videoclip al lui Chris Brown la piesa ‚Crowl’, nu pot spune asta, fiindcă e reuşit. O are pe Cassie ( în rolul Rihannei) şi are nişte scene foarte bune de dans. Mi-a plăcut.



• Ajunşi pe tărâm românesc, Andreea Bănică şi-a scos videoclipul la piesa ‚Samba’ alături de Dony. Momentan în România, în materie de videoclipuri se investesc bani, dar oamenii nu au idei deloc. A se vedea acesta ‚Samba’ aici sau noul videoclip al Cristinei RusI don’t see ya’. Mare diferenţă între cele două nu există. Niciunul nu are nimic original, din păcate.

• Foarte proaspăt este noul videoclip al Mariah Carey la coverul după Foreigner, piesa 'I wanna see what love is'. Premiera videoclipului a avut loc pe site-ul oficial, unde vă invit să şi-l ascultaţi. Lui Ionutz îi place foarte mult piesa. Cui nu?

• Vă mai amintiţi de Susan Boyle? A mai trecut puţin din isteria din vară, dar de ce? Susan Boyle se pregăteşte să îşi lanseze primul album, care se va intitula ‚I dream to dream’. ‚Wild Horses’ va fi primul single, a cărui lansare este programată pentru mâine.

Pentru promovarea albumului, Susan a participat la mai multe emisiuni, inclusiv la varianta americană a ‚Dansez cu tine’, unde a cântat celebra ‚I dreamed to dream’.



Alte noutăţi muzicale :

Nelly Furtado : Mas ( videoclip)

Robbie Williams : You know me ( videoclip)

Jennifer Lopez : Fresh Out the oven ( videoclip preview)

Pixie Lott : Cry Me Out ( videoclip)

0 comentarii on "Music Buzz"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez