sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Gaga olala

Publicat de FLORIN la 17:03

Nu puteam trece peste o săptămnă fără să vorbim puţin de Gaga, Lady Gaga. Nu ştiu câtora dintre voi vă place, în general aici auzind mai degrabă păreri negative despre ea, dar ştiu că e o prezenţă care nu poate fi ignorată. Şi asta mai ales în săptămâna lansări The Fame : Monster edition, pe care îl puteţi asculta pe Divercity Cafe.

Să începem cu începutul. Duminică, nu numai Adam Lambert a fost la American Music Awards 2009. În lungul şir de artişti prezenţi s-a găsit şi cine altcineva, decât Lady Gaga, care a interpretat un medley ( Bad Romance şi Speechless). Cum a fost? Încet, încep să observ defecte la ea. Când face combinaţia dintre live şi dans, se încăpăţânează să cânte live. De fapt, nu ştiu dacă e un defect. Ştiu că mie mi s-ar părea ok să fii „cântat” Bad Romance playback şi să CÂNTE la ‚Speechless’. Cred că e mai degrabă tendinţa mea spre a nu vedea niciun minus, fiindcă îmi lasă impresia că poate perfecţiunea. Indiferent, chiar şi neurmărind show-ul complet aş zice că a fost vedeta serii ( evitând controversa din jurul performanţei lui Adam Lambert).



Mergem mai departe şi ajunge la Jay Leno. Aceeaşi piesă Bad Romance, altă interpretare. Îmi place că îşi schimbă show-ul.

Bad Romance @ Jay Leno Show
Interviu Lady Gaga @ Jay Leno Show

Şi ajungem la show-ul lui Ellen Degeneres, unde am putut auzi ‚Speechless’ întreg şi să vedem o Lady Gaga la pian de la început până la final.



Bad Romance live Ellen ( începe la pian)
Interviu @ Ellen

Ce face acum Lady Gaga? E în turneu. A început show-urile din cadrul The Monster Ball. Ce spun toţi când ies de la concert? Gaga olala.

0 comentarii on "Gaga olala"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez