vineri, 27 noiembrie 2009

Săptămâna controversată a lui Adam Lambert

Publicat de FLORIN la 15:51

Totul a început într-o obişnuită seară de duminică în care se decernau American Music Awards 2009. Jennifer Lopez cade pe scenă, Lady Gaga oferă încă o performanţă superbă, iar Adam Lambert simulează sex oral cu un bărbat pe scenă, după care se sărută cu un altul. Stai puţin. Ce am scris?



Ups, publicul american conservator imediat a sărit în aer, media a început să comenteze de una, de alta. Postul de televiziune ABC a primit numeroase plângeri privind performanţa în cauză, iar apariţia sa la emisiunea Good Morning America este amânată dintr-o dată.

Întemeiat? Adam zice că dacă nu era openly gay nimeni nu i-ar fi sărit la gât astfel. Ce spun eu? În ziua de azi, chiar nu ştiu ce mai poate fi provocator. Eu văd interpretarea drept un adevăr succes împotriva cenzurii. A fost periculos, dar a fost curajos în acelaşi timp. Nu mai îmi amintesc ceva atât de curajos de la interpretarea ‚Like a virgin’ a Madonnei la primul VMA.

Cât despre reacţia mediei. Aici vorbim de cu totul altceva. De ce să anulezi o întâlnire după această performanţă? Ce se putea întâmpla în ea? Mai mult, Adam s-a dus la altă televiziune ( CBS) să discute despre subiectul fierbinte pentru ca imaginile cu el sărutând instrumentistul să fie cenzurate. În schimb, imaginea cu Britney şi Madonna, prezentată şi ea ca paralelă, nu a fost cenzurată, exact cum se poate vedea în dreapta. Au găsit ei nişte scuze cum că nu ştiu dacă vor fi amendaţi sau nu dacă arată imaginea cu Lambert, în timp ce imaginea cu Britney şi Madonna s-a tot arătat şi nimeni nu a fost amendat.

Stai puţin. Păi de ce să amendezi un sărut gay? Poate vroiau scena din prima fotografie, dar sărutul? Dragilor, din păcate prejudecăţile există şi ne lăsăm conduşi de ele.

E bine că îi merge bine lui Adam Lambert, al cărui album de debut se pare că va debuta pe locul 3 la vânzări în topul american, după Susan Boyle şi Lady Gaga.

Iată şi videoclipul la piesa ‚For your entertainment’.

2 comentarii on "Săptămâna controversată a lui Adam Lambert"

Anonim spunea...

Se face prea mult caz pentru nimic. Multi cantareti fac chestii sexy pe scena si nimeni nu zice nimic. Daca ai vazut Placebo in concert, lucrurile astea sunt obisnuite la ei. Totusi interpretarea lui Adam lasa de dorit... se putea si mai bine.

FLORIN on 28 noiembrie 2009 la 17:34 spunea...

piesa e cam slabă. cât despre comparaţia cu placebo, nu prea se încadrează în acelaşi gen. ei cred că nu apucau o invitaţie la premii. :))

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez