vineri, 27 noiembrie 2009

Făcătură sau nu?

Publicat de FLORIN la 14:50
http://calinionescu1.wordpress.com/

Nu, nu e singurul blog care vorbeşte despre asta. Campania se zice că nu are mare succes pe Internet, cu toate astea Internetul e ideal pentru intoxicare. Am dat şi eu un comment acolo. Să vă spun că nu a fost aprobat? Vă spun.



Am spus că nu mai contează dacă e făcătură sau nu, ca şi aici pe blog. Traian Băsescu nu a negat în timpul emisiunii Realitatea te priveşte lovirea acelui copil ( sau a altui copil în decursul campaniei electorale). A avut nevoie de două ore de vorbă cu staff-ul său. Nu e de ajuns?

Ca să nu mai spun că până să se înţeleagă dacă vor să zică că e făcătură sau nu, apărătorii lui Băsescu au zis poveşti de cum a existat un copil, care a vorbit urât ( în campanie, în locul respectiv). Înţeleg de asemenea că respectivul copil a dat un interviu în care a declarat că incidentul s-a petrecut. Există bineînţeles şi martori care spun că nu s-a întâmplat. Cum altfel?

Revenind la făcătură sau nu, dacă tot se ţine atât de mult la asta, un expert indepedent ar fi binevenit. Bineînţeles, mai mult ca sigur fiecare tabără va avea propiul expert „independent”.

Imaginile cu încetinitorul.


5 comentarii on "Făcătură sau nu?"

Anonim spunea...

DE CE acest film a aparut abia dupa 5 ANI!!!??? pana acum unde a stat acest film??? e prezentat de parca incidentul a avut loc zilele astea! Foarte dubios!! daca era aratat la vremea aia adica atunci cand s-a intamplat, la ora asta era Adrian Nastase presedinte!

RockerJegos on 27 noiembrie 2009 la 20:15 spunea...

It's SHITE being romanian! We're the lowest of the low. The scum of the fucking Earth! The most wretched, miserable, servile, pathetic trash that was ever shat into civilization. We're ruled by effete assholes. It's a SHITE state of affairs to be in, Tommy, and ALL the fresh air in the world won't make any fucking difference!

Anonim spunea...

Daca iti arata cineva un filmulet in care agresai un copil, iti garantez ca iti lua mai mult de 2 ore sa te convingi ca nu esti pedofil, si cat iti trebuia sa dai o declaratie sa convingi o tara...

RockerJegos on 27 noiembrie 2009 la 23:47 spunea...

Man, hai sa iti pun o intrebare. Ce dovada te-ar convinge atunci de veridicitatea intamplarii? Trebuie sa fie o dovada care sa te poata convinge pentru ca altfel esti "fetita care l-a luat pe nu in brate" si orice discutie e inutila. Ieri (26/11) copilul in cauza a afirmat ca incidentul e real in timp ce Basescu spune ca e o facatura dupa ce inainte spusese ca "uite rade, a fost o palma la sto" dupa ce inainte a spus "poate m-a injurat".
Sunt convins ca lucrurile chiar asa s-au intamplat si treaba e ca putea sa iasa mai bine recunoscand. Oricum in Romania bataia e modul preferat de a educa un copil si majoritatea nu vad palmuirea unui copil ca pe ceva de neimaginat.
Nu trebuia decat sa zica "Da, a fost nesimtit si i-am dat o palma de atentionare, bla bla bla" si ar fi iesit imaculat. Treaba asta cu s-a intamplat dar nu s-a intamplat, era acolo dar nu i-am dat palma, i-am dat palma dar era in gluma, tot videoul e o facatura e o mare vrajeala!

FLORIN on 28 noiembrie 2009 la 17:38 spunea...

habar nu am unde a stat filmuleţul, dar prea puţin îmi pasă. sincer, pe mine nu mă şochează sau altceva atitudinea preşedintelui. oricum nu votam cu Băsescu pentru altele.

rămân la părerea că e totuşi uimitor cum simpatizanţii preşedintelui totuşi nu iau în considerare deloc filmuleţul. e la fel ca şi alte lucruri revoltătoare pe care Băsescu le-a făcut şi cu toate astea a rămas la 30% în preferinţele electoratului.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez