miercuri, 30 decembrie 2009

Lombarzilor 8 are un subplot gay

Publicat de FLORIN la 15:43

Dar cu ce ne ajută asta dacă mai nimeni nu ştie nimic despre acest serial. A trecut prima oară pe lângă noi şi a trecut şi de data aceasta.

Lombarzilor 8 este un proiect B1TV al anului 2006 în care sunt implicate multe nume cunoscute ale cinematografiei româneşti. Printre ele se numără Ion Besoiu, Teodor Corban, Luminiţa Gheorghiu, Clara Vodă, şi Tudor Istodor. Regia aparţine lui Titus Muntean şi lui Alex Maftei.

După părerea mea personajul creat de Tudor Istodor este cel mai complex personaj gay dintr-o producţie românească ( excluzând Legături bolnăvicioase).

Din păcate, proiectul a trecut neobservat de marea masă de consumatori de televiziune sau de artă vizuală. Marea cauză a fost slaba promovare.

Ei bine, s-a întâmplat din nou. De câteva zile serialul este reluat de B1TV la orele 20:00, difuzând câte două episoade. Asta este îmbucurător. Chiar doream să (re)văd serialul. Partea neplăcută este că până să aflu de redifuzarea acestuia, el a ajuns deja la episodul 7 ( din cele 18), episoadele 5 şi 6 fiind cele care se axau pe personajul gay.

Partea bună este că au apărut câteva scene pe net în această peridoadă, printre care şi cea de mai jos. Cred că prin ea se poate vedea cât de bun era serialul şi cât de bine a fost construit şi subplotul gay. Aşadar nu mă mai credeţi pe cuvânt şi luaţi de priviţi o scenă gay cum nu aţi mai văzut într-un film românesc.



După ce aţi văzut scena, ce ziceţi? V-aţi fi uitat la el?

Citiţi şi :
Faze gay în seriale româneşti
Faze gay în filme româneşti

Poză via Port.ro

4 comentarii on "Lombarzilor 8 are un subplot gay"

iris spunea...

Primele 9 episoade se gasesc pe net ;)

Anonim spunea...

unde pe net????

wannabegay on 30 decembrie 2009 la 20:53 spunea...

foarte foarte foarte bun!!! m-a tinut in tensiune si a reusit sa capteze problema extrem de bine. vreau sa-l vad, insa habar nu am unde. ce s-a intamplat cu baiatul?

CM on 31 decembrie 2009 la 08:24 spunea...

Trebuie sa recunosc, scena mi s-a parut foarte buna. Nu ajunge sa ma convinga sa vad un serial intreg. Dar vazand-o pe Luminita Gheorghiu, atat de expresiva, atat de fireasca, mi s-a facut un dor sa revad filme romanesti...
Moartea domnului Lazarescu, Furia, ...

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez