sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Vintage Lady Gaga

Publicat de FLORIN la 19:31

Admiraţia mea pentru Lady Gaga continuă să crească cu cât personalitatea sa ca şi artist se conturează mai clar. Adică, să fim serioşi. ‚Just dance’, singleul său de debut, suna bine, era în tendinţe, dar nu o scotea prea mult din lista artistelor cu un hit două de care nu se va mai şti peste un an.

Ce s-a întâmplat după un an la Lady Gaga? A devenit artistul anului fiindcă a reuşit să se definească, să inspire, să şocheze ( mai ales vestimentar), să uimească ( mai ales muzical). ‚Poker face’ este hitul anului, dar cel mai important e că putem să îl ascultăm în atâtea variante, să îl reinventăm în funcţie de variantă. Mai departe : ‚Paparazzi’ şi ‚Bad Romance’ sunt incredibile.

Ce urmează? Cu siguranţă ceva interesant.

Ce am mai descoperit? Imagini „de arhivă” cu Lady Gaga de pe vremea când era doar o altă artistă în căutarea marii şanse. Şi poate că piesele nu se găsesc pe albumul său şi poate nu sunt extraordinare ( nu sunt deloc rele), dar arată munca şi dăruirea unui artist.

Faţă de alţi artişti ai momentului, ea nu a fost fotomodel, actriţă wannabe. A fost artistă care a compus pentru alţii, dar nu a uitat de sine şi şi-a câştigat experienţă prin fiecare mică interpretare.

Iată două interpretări vechi ale lui Lady Gaga în cluburi mici. După una din performanţe e comparată cu Norah Jones. Dar ea e Lady Gaga.

Primul video (2005)


Al doilea video ( 2006, una din piese a fost preluată de Adam Lambert)

0 comentarii on "Vintage Lady Gaga"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez