duminică, 11 octombrie 2009

Elemente Gay in Sailor Moon II

Publicat de Ionutz la 18:31


Pentru cateva exemple edificatoare in imagini, nu ratati clipul!

Continuand povestea cu Sailor Moon si cautand noi elemente gay ne oprim la seria a patra, cea in care isi fac aparitia Sailor Neptun si Sailor Uranus. Intrarea in scena a celei de a doua este destul de originala…

In vreme ce Usagi (Sailor Moon) se afla la sala de jocuri isi face aparitia un “tanar” care ii atrage atentia in ciuda relatiei sale fericite cu Mamoru. “Tanarul” este priceput in ale jocurilor video si cu siguranta rapeste inima oricui. Asadar Sailor Uranus poarta in viata de zi cu zi haine barbatesti, ii plac sporturile extreme si cucereste atat fete cat si baieti. Cand Sailor Neptun isi face aparitia face glume pe seama fetelor indragostite si chiar pare putin geloasa.

Relatia celor doua este mult mai explicita decat in cazul celor doi barbati despre care v-am povestit in prima postare. Printre exemplele ce se pot da in acest sens reamintesc: cele doua sunt mereu nedespartite, intr-un episod vor participa la un concurs dedicat cuplurilor in care trebuia sa iti recunosti partenera sau partenerul dupa forma mainii, sa raspunzi la intrebari legate de persoana ei etc. De mentionat faptul ca ar fi castigat daca Uranus nu s-ar fi plictisit. Exista un episod in care relatia dintre cele doua pare sa slabeasca iar atunci Uranus incearca sa se apropie cu orice pret de Neptun intampinand obisnuitele bariere in comunicarea dintre cupluri. Cand la finalul seriei a patra Neptun este aparent ucisa Uranus face aproape o declaratie de dragoste spunand ca nu are de ce trai daca partenera ei moare. Cand un ciob otravit o raneste pe Uranus la un deget Neptun nu ezita sa ii ia degetul in gura pentru a ii trage otrava din rana…

Intr-o serie ulterioara cele doua privesc stelele cazatoare impreuna cu Chibiusa. Micuta isi pune o dorinta si le intreaba pe cele doua ce dorinte si-au pus. Neptun se arata surprinsa “Dorinta? Noi?” iar Uranus completeaza “Noua ne e bine asa…” replica ce poate fi desigur interpretabila.

Dupa seria a doua (una intermediara) si seria a treia serialul aduce din nou in atentia fanilor cuplurile gay iar de aceasta data personajele sunt pozitive, aparitia lor intinzandu-se pe mai multe serii. In replica cenzura altor state a mers pana la neprezentarea unor scene de intimitate dintre cele doua. Chiar si asa cu putina ambitie le vedem in varianta japoneza!

0 comentarii on "Elemente Gay in Sailor Moon II"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez