luni, 12 octombrie 2009

Queer as Folk 01x12

Publicat de FLORIN la 15:04


Relaţiile de serviciu
În cazul lui Brian, orice regulă e făcută pentru a fi încălcată. Un nou coleg îi atrage atenţia lui Brian, întâi profesional, apoi la un nivel mai personal într-un mediu profesional. Iar totul aparent merge bine. Michael îi spune că sunt anumite riscuri pe care şi le asumă când îşi aduce viaţa sexuală în mediu profesional şi nu se înşeală. Curând, lui Brian i se cere un favor profesional, pe care nu vrea să îl acorde, motiv pentru care este dat în judecată pentru hărţuire sexuală.

Relaţiile de serviciu sunt făcute să rămână relaţii de serviciu.

Din gay heterosexual
Emmett îşi ia din ce în ce mai în serios misiunea de a deveni heterosexual, lucru care stârneşte îngrijorarea amicilor săi, ce caută soluţii pentru ca prietenul său să nu cadă în capcana deziluziei. În stilul caracteristic ‚Queer as Folk’, soluţia pare un actor de filme porno pe care Emmett îl idolatriza în „vremurile lui gay”. Din fericire pentru credibilitatea serialului, încercarea lor eşuează. Emmett e mulţumit acum că a aflat că poate rezista până şi celui mai dorit bărbat de el şi se arată îngrijorat de influenţa negativă pe care vechii lui prieteni o pot avea asupra sa.

Toată această nouă evoluţie a personajului lui Emmett, se vede cel mai bine prin el. Persoana altă dată plină de viaţă şi optimistă, e acum ştearsă şi tristă în permanenţă. Toată trăirea lui e suprimată de noua lui ţintă: aceea de „a descoperi lumina” şi de a deveni un heterosexual convins.

Toată situaţia aduce un plus de apreciere din partea mea pentru serial, pentru că dovedeşte că urmăreşte cu interes nişte teme de importanţă pentru comunitatea gay.

Infidelitatea
Problemele de cuplu întâlnite de Melanie şi Lindsay ajung într-un stadiu din care s-ar putea să nu existe o reînoarcere la cuplu de acum câteva episoade, deoarece infidelitatea intervine şi dărâmă totul. Melanie este cea care aduce şi acest aspect în relaţia celor două. La sfârşitul episodului, cele două se despart.

Dacă ele se vor regăsi parcă însă nu depinde de capacitatea lui Lindsay de a ierta infidelitatea lui Melanie. Situaţia e mai complexă, dar sper că soluţia va apărea.

Credit foto : Showtime

1 comentarii on "Queer as Folk 01x12"

Rox on 23 iunie 2016 la 08:36 spunea...

Buna, am vazut pe sarite sezoanele dar am inteles ideea..ceea ce nu inteleg este povestea lu' Brian si Justin ...adica mai raman impreuna ? Justin pleaca la New York, nu se casatoresc deci nu este nimic sigur ca raman un cuplu plus ca la plecarea lu' Lindsay si Melanie, Brian ii spune lu' Lindsay ca Justin este un egoist care se gandeste numai la el, deci Brian nu vroia sa Justin sa plece desi la incurajat si apoi ultima scena ca era Brian cu Michael in club babylon totul a reinviat erau toti prietenii lor si dansau cu totii, adica clubul se pusese din nou pe picioare ?... cine poate sa imi explice va rog ?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez