luni, 5 octombrie 2009

The Amazing Race 15x01 ‚They Thought Godzilla Was Walking Down the Street’

Publicat de FLORIN la 16:59

Sezonul al 15lea din ‚The Amazing Race’ a început în stil mare cu un episod dublu, în care am putut cât de cât să ne obişnuim cu noile echipe, la fel de diverse pe cât ne-am obişnuit, şi să ne alegem favoriţii. Bineînţeles că Dan şi Sam, cei doi fraţi gay, se află în fruntea echipelor, din punctul meu de vedere, urmaţi de Maria şi Tiffany, jucătoare profesioniste de poker şi Zev şi Justin. Pentru mai mulţi informaţii despre cele 12 echipe, daţi click aici.

Şi acum să le luăm pe rând. Ce nu mi-a plăcut la această primă etapă e că a depins de noroc foarte mult. Echipele nu au avut un moment când au putut să o ia înainte celorlalţi prin abilităţile propii. Asta cu excepţia momentului de început, când aveau nişte indicii pe care inteligenţa te îndemna să le vezi. Astfel, o echipă a fost eliminată la start, iar acea echipă a fost alcătuită din Eric şi Lisa, care nu au putut să observe însemnul de pe indiciu. Păreau o echipă interesantă. Dar bine că Dan şi Sam au trecut cu bine de acest hop, căci mi-au dat emoţii.

Prima destinaţie : Tokyo.

Aici concurenţii au trebuit să intre într-un joc de-a roata norocului la ‚road block’. Sarcina : când roata arată spre tine trebuie să înfuleci o gustare de wassabi ( foarte picant) în două minute. Majoritatea echipelor au reuşit din prima. Cea mai rapidă dintre ele : fraţii Dan şi Sam. Nenorocul lor a fost că au fost nimeriţi ultimii de roată. Din fericire, nu au ajuns ultimii.

Primii ajunşi la linia de sosire au fost Meghan şi Cheyne. Ultimile: Maria şi Tiffany. Din fericire, aceasta a fost o etapă neeliminatorie, Maria şi Tiffany fiind nevoite ca pe parcursul celei de-a doua etape să realizeze o sarcina în plus faţă de restul echipelor.

A doua destinaţie : Vietnam.

Strategia fraţilor gay a fost aceea de a nu îşi face cunoscută orientarea sexuală. Strategia jucătoarelor de poker Maria şi Tiffany a fost aceea de a nu-şi face cunoscută meseria. Unii însă au aflat. Printre ei, fraţii Dan şi Sam, care le lasă însă încă curiose pe fete.

Prima sarcină a fost destul de noroioasă. Echipa băieţilor a fost a şasea, a fetelor ultima.

La ‚road block’, sarcina unui membru al echipei a fost aceea de a ghida un grup de raţe. Băieţii s-au dovedit mai buni decât fetele, cu excepţia Mariei şi lui Tiffany, care au reuşit să treacă peste handicapul din prima etapă. Fraţii Dan şi Sam au terminat primii sarcina, însă au pierdut locul 1 în faţa lui Gary şi Matt.

Ultima echipă ajunsă la linia de sosire a fost Garett şi Jessica.

10 echipe rămase şi un singur premiu : 1 milion de dolari. Cine va câştiga? Sper că unii din favoriţii mei.

Sper ca episodul viitor să nu fiu încărcat cu atâtea informaţii.

Credit fotot : The Amazing Race Productions şi CBS:

2 comentarii on "The Amazing Race 15x01 ‚They Thought Godzilla Was Walking Down the Street’"

iris spunea...

in seria trecuta incepusem la un moment dat sa cred ca show-ul se numeste "hei taxi" prea mult timp petrecut pt gasirea unui mijloc de transport si parca depindeau mai mult de prezenta de spirit a soferului,insa au fost mai usor de identificat
castigatorii.insa e clar ca cei care nu stiu sa comunice si au temperamente explozibile raman in urma.Deci cand mancau wasabi si a inceput erika sa tipe la brian...a fost un moment penibil :)

FLORIN on 6 octombrie 2009 la 16:31 spunea...

în sezonul 14 o singură echipă a fost dezavantajată din pricina taxi-urilor, dar să fim serioşi fetele alea meritau. ţipau uneori de mă enervau pe mine. :D

până acum nu am observat decât temperamentul avocatului( încă nu m-am familiarizat). el parcă are ceva prea mult.

dar cu siguranţă mai e destul timp să vedem şi adevărate răbufniri.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez