luni, 5 octombrie 2009

Queer as Folk 01x08

Publicat de FLORIN la 17:09

Uneori viaţa ( în general, şi în particular pentru gay) îţi oferă surprize la care uneori nu ai cum să răspunzi. Cu asta s-au întâlnit Lindsay şi Melanie, care nevoite să îl ducă pe micuţul Gus la spital, au înţeles de ce e important ca numele unei persoane să fie trecut la „tutore”, Melanie fiind nevoită să aştepte pe holurile spitalului.

Situaţia de faţă a readus în discuţie introducerea lui Melanie ca şi tutore al copilului, lucru posibil doar în situaţia în care Brian renunţă la drepturile sale de tată. Nesurprinzător pentru noi, dar poate pentru ele, Brian nu are nicio împotrivire, cu toate că Justin îi spune că nu ar trebui să facă asta, acesta simţind lipsa tatălui. Brian nu pare pus pe gânduri, dar este.

Episodul de astăzi a arătat un nou aspect din psihologia lui Brian. Uneori pare atât de rece, dar întrebarea este de ce se comportă astfel. Poate un răspuns ni-l dă şi întâlnirea cu tatăl său, care nu ştie de orientarea sa sexuală.

Emmett are în sfârşit mai multe replici în scenariu, ceea ce face personajul din ce în ce mai important în structura ,Queer as Folk’. Chiar dacă momentan, el se ocupă cu crearea umorului, sunt sigur că producătorii vor ajunge şi la el de-a lungul celor cinci sezoane. De exemplu, în episodul de azi, el vorbeşte cu fantezia sa, profilul său fals creat pe Internet, lucrând astfel la atitudinea sa. Toate fazele sunt absolut delicios de amuzante, ajutându-l chiar şi pe Ted.

Michael se întâlneşte şi el cu prietenii lui David, dar nu totul iese exact cum şi-ar fi dorit, motiv pentru care crede că relaţia dintre ei doi se va încheia. Surprinzător, David îi cere lui Michael să se mute cu el. Răspunsul încă nu e dat, dar dacă este „da”, ar fi perfect pentru structura serialului.

Revenind la Brian, acesta le anunţă pe Lindsay şi Melanie că nu mai vrea să renunţe la drepturile sale de tată. Puţin surprinzător pentru ele, dacă nu pentru noi. Se maturizează Brian? Pare, dar nu îmi dau seama dacă Justin are ceva de-aface cu asta.

Credit foto : SHOWTIME

1 comentarii on "Queer as Folk 01x08"

Rox on 23 iunie 2016 la 08:36 spunea...

Buna, am vazut pe sarite sezoanele dar am inteles ideea..ceea ce nu inteleg este povestea lu' Brian si Justin ...adica mai raman impreuna ? Justin pleaca la New York, nu se casatoresc deci nu este nimic sigur ca raman un cuplu plus ca la plecarea lu' Lindsay si Melanie, Brian ii spune lu' Lindsay ca Justin este un egoist care se gandeste numai la el, deci Brian nu vroia sa Justin sa plece desi la incurajat si apoi ultima scena ca era Brian cu Michael in club babylon totul a reinviat erau toti prietenii lor si dansau cu totii, adica clubul se pusese din nou pe picioare ?... cine poate sa imi explice va rog ?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez