luni, 5 octombrie 2009

Desperate housewives 06x02 ‚Being alive’

Publicat de FLORIN la 14:03

Episodul 2 din sezonul 6 al ‚Nevestelor disperate’ îmi dă impresia din ce în ce mai mult că urmăresc o telenovelă. Multe intrigi, mistere, ideea e că nu totul trebuie să se termine cum trebuie.

La fel ca în cazul personajelor de pe Wisteria Lane. Începutul zilei părea foarte ok, nu că lumea ar fi fost lipsită de diferite griji.

De exemplu, Lynette nu vrea să spună propiilor copii de noua sarcină. Gabi îi dă sfaturi în dragoste Anei. Susan se trezeşte pentru prima oară lângă Mike după nuntă. Bree e cu Karl într-o cameră de hotel, iar Karen aşteaptă să audă vorbele de dragoste ale noului iubit. În schimb, când acesta nu le spune pentru că dă peste trupul lui Julie, ţipătul ei trezeşte întreg cartierul.

Aşadar Julie a fost sugrumată. Din fericire, a fost găsită la timp înainte ca situaţia să se agraveze. Din păcate pentru noii vecini, principalul suspect este David, care se certase seara precedentă cu acum internata în spital. Când Ana îl acoperă totul merge bine până când Gabrielle îşi dă seama că ea minte.

Dar până atunci, Susan află de la Lynette că Julie ar putea fi însărcinată, dar mai ales că Lynette este însărcinată şi că gândul că „ar putea să nu fie” este acolo şi îi dă mari bătăi. Apoi, Katherine nu pare a renunţa la Mike nici după ce căsătoria dintre el şi Susan s-a realizat. Iar Bree e surprinsă de Julie sărutându-se cu Karl.

Într-adevăr foarte multe încurcături, dar destul de interesante. Rămân încă foarte curios de modul cum va evolua Lynette şi relaţia acesteia cu Tom. Situaţia cu Katherine mi se pare exagerată, la fel şi cea cu Bree. A doua e însă bună pentru entertainment.

Cât despre finalul episodului, David deja a fost arestat. Să înţeleg că misterul din jurul noii familii din Wisteria Lane stă să fie descoperit sau doar suntem duşi uşor de nas, căci am impresia că acesta nu are nimic de-aface cu incidentul cu Julie.

Nu ne rămâne decât să aşteptăm următorul episod.

Credit foto : ABC

0 comentarii on "Desperate housewives 06x02 ‚Being alive’"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez