sâmbătă, 4 iulie 2009

Gossip – Music for men

Publicat de FLORIN la 17:29

Nu aţi auzit de Gossip? Nu e ceva ieşit din comun. Nici eu nu am auzit până acum puţin timp. Iată ce am aflat şi ce părere am căpătat despre această trupă.

Gossip este o trupă indie americană, a cărui succes s-a măsurat puţin prin Europa şi Australia, formată din Beth Ditto, care nu de puţine ori a luat faţa grupului, prin implicarea sa în problematica gay ca activist, dar şi prin declaraţii şi atitudine, Brace Paine şi Hannah Billie. De curând, trupa şi-a făcut trecerea în mainstream, semnând cu o divizie a Sony Music BMG, însărcinată cu promovarea muzicii lgbt.

Albumul ‚Music for men’ începe mai mult decât promiţător cu două cântece, ce ar putea deveni uşor hituri, ‚Dimestore diamond’ şi ‚Heavy cross’, care este de altfel primul single de pe album. Continuă însă cu cântece destul de uşurele. E drept, şi drăguţe în acelaşi timp. Ies uşor în evidenţă ‚Men in love’ ( with each other) şi ‚2012’. Albumul nu dezamăgeşte, dar nici nu impresionează. Ar putea însă ca totul să ţină de lipsa de cunoaştere a muzicii lor. Cred, de altfel, că lucrurile s-ar schimba destul de mult la o audiţie live a acestuia, căci vocea e mai mult decât acolo, iar formaţia îşi face întotdeuana simţită prezenţa, albumul „cântând” după o audiţie live. Trupa se află în fapt în turneu prin Europa, abia trecând prin Polonia pe 3 iulie, dar nu ajunge şi în România.

Ca încă o recomandare a acestui album şi ca să vă daţi seama de genul muzical al formaţiei trebuie menţionat numele lui Rick Rubin, producătorul albumului, un om a cărui CV e impresionant, nume de la Metallica la Red Hot Chilli Peppers până la legenda Johnny Cash colaborând cu el, printre alţii.

Vă invit să urmăriţi videoclipul la ‚Heavy cross’.

4 comentarii on "Gossip – Music for men"

Anonim spunea...

chiar iti place cantecul asta? mie nu :P

FLORIN on 5 iulie 2009 la 00:51 spunea...

mie da :D e undeva pe la 3 stele jumate- 4 din 5. da asta e, fiecare cu gusturile muzicale. caut totuşi piesa men in love. de fapt, îţi las un link. mie mi se pare simpatică. ;))

http://www.youtube.com/watch?v=2HL_twAx7tE

adevaratul on 5 iulie 2009 la 16:36 spunea...

Beth Ditto nu Divo! tz tz tz

FLORIN on 5 iulie 2009 la 17:39 spunea...

îmi pare rău. a fost o greşeală de ortografie. am modificat.;)

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez