joi, 4 iunie 2009

Travestiul este artă

Publicat de FLORIN la 12:27
Tot vorbeam noi acum ceva vreme despre discriminarea travestiţilor de către comunitatea gay din România. Şi ştim că se întâmplă asta. Am văzut-o în reacţiile de dupa Gay Fest, când foarte multă lume a atacat din nou cei câţiva travestiţi cărora li s-a luat interviuri. Şi mai am vorbit noi şi despre alte lucruri care se mai întâmplă faţă de ei, lucruri care m-am bucurat să văd că le consideraţi de neacceptat.

Astfel, că această campanie începută de blogul DragqueenWorld consider că a venit la timp şi sper să aibă rezultatul scontat. Proiectul intitulat ‘Travesty is art’ va consta în mai multe articole şi filmuleţe pe această temă scrise de persoane lgbt. Mai multe despre proiect puteţi afla chiar de pe blogul care a început acestă campanie, urmând acest link.

Eu îi urez succes şi aştept să văd cum va delura proiectul.

4 comentarii on "Travestiul este artă"

Anonim spunea...

ma uit la unii dintre voi si incep sa cred ca voi chiar sunteti niste inocenti. campania asta nu va functiona, mai ales la modul cum se duce, adica neprofesionist si amator. lumea va trece peste subiect. nu le pasa gayilor de ei si crezi ca le va pasa de altii? daca va exista un moment in care trebuie sa se inchida ochii, ei tot se vor inchide.

Amanda on 4 iunie 2009 la 19:16 spunea...

buna Anonim! Eu sunt care a inceput proiectul de pe blogul meu. Sunt constient ca nu va fi usor, dar nu ma dau batut:) Nimic nu este usor la inceput, cat despre profesionalism, poate sunt amator cum zici tu, dar deja colaborez cu cateva persoane care sustine proiectul si ne pregatim filmari si articole. Dar totul la randul lor. :)

FLORIN on 5 iunie 2009 la 11:12 spunea...

@ Anonim : fiecare face ceea ce poate şi consideră că ar putea folosi. ;)

@ Amanda : abia aşteptăm.

Amanda on 5 iunie 2009 la 16:41 spunea...

merci Florin! ;)
De saptamana viitoare incep sa le adaug pe blog!:)

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez