miercuri, 10 iunie 2009

De ştiut : Adam Lambert, Mika, Boy George, Obama, Jake Gylenhaal

Publicat de FLORIN la 13:55
Ghici, ghici, cine apare pe coperta Rolling Stone? Nu câştigătorul ‘American Idol’, ci cel care ar fi trebuit să câştige. Adam Lambert declară pentru revistă:

“ Nu cred că ar trebui să fie vreo surpriză pentru cineva faptul că sunt gay. Locuiesc în Los Angeles de 8 ani ca şi gay. Am fost în cluburi beat sărutându-mă cu un băiat pe la colţuri … chiar după finală. Aproape că am vorbit cu reporterii, dar mi-am spus ‘ Aştept Rolling Stone. Asta va fi mai cool.’ Nu am vrut să semăn cu Clay Aiken. Am nevoie să mă explic într-un alt context. Sunt mândru de sexualitatea mea. O îmbrăţişez. E o altă parte din mine … Totuşi, încerc să devin un cântăreţ, nu un lider pentru drepturile civile.”

Mika se pregăteşte de revenire. După ce primul album i-a adus comparaţii cu Freddie Mercury, Mika se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea album din carieră. Iar deocamdată primele impresii de la micile concerte pe care le dă pe la Londra promit un nou album de top. Ultimul ep lansat de Mika se numeşte ‘Songs for sorrow’ şi conţine 4 piese. EP-ul a fost lansat doar digital. Puteţi asculta, piesa ‘Blue Eyes’ aici . Mie îmi place.

Boy George heterosexual? A apărut în ziare. Asta şi vroia. Oricâte femei sărută Boy George îl crede cineva? Poza aici.

Obama dezamăgeşte comunitatea gay. ‘Don’t ask don’ tell’ permite şi azi concedierea gay-ilor din armată. MSNBC a tratat acest subiect punând în paralel declaraţia din timpul alegerilor şi acţiunile preşedintelui american ce a promis schimbarea. Reportajul îl puteţi urmări aici. Dezamăgitor pe zi ce trece.

Închei cu vestea că Jake Gylenhaal şi Anne Hathaway revin într-un nou film. După ‘Brokeback Mountain’, cei doi actori sunt pe cale să joace în ‘Viagra Salesman’. Detali aici.

3 comentarii on "De ştiut : Adam Lambert, Mika, Boy George, Obama, Jake Gylenhaal"

Unknown on 10 iunie 2009 la 16:38 spunea...

Nu cred ca Obama dezamageste deloc comunitatea gay. vezi declaratia lui Obama despre luna mandriei gay..articol la mine pe blog.
INSA in SUA atatea de multe lucruri sunt putrede incat nu poti schimba totul peste noapte.

dubios spunea...

->anne hathaway e foarte carismatica si draguta. n-ai cum sa n-o placi! iubesc printesa indaratnica 1 :D
->mika e naspa..cred ca o prefer pe lady gaga( si asta spune multe..)

FLORIN on 10 iunie 2009 la 22:38 spunea...

@ Robert : se poate să fie cum zici tu, dar mie nu îmi place modul cum se comportă în ultima perioadă. în fine, eu nu sunt american, aşa că nu cred că îl interesează pe el. ;))

@ dubios : şi eu ador prinţesa îndărătnică 1. cred că l-am văzut de cel puţin vreo 5 ori. ;)
cât despre mika, gusturile muzicale nu se discută. ;)

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez