vineri, 22 mai 2009

Primul marş împotriva homosexualilor trecut neobservat

Publicat de FLORIN la 21:49
Azi a avut loc şi primul marş împotriva homosexualilor, intitulat 'Marş pentru familie'. Organizat de mai multe organizaţii ( printre care Pro-Vita, Alianţa Famiilor din România şi Forul Ortodox Român), pot spune că marşul a fost un adevărat eşec. Prima menţionare a acestui marş a fost făcută de Realitatea Tv în jurnalul de la ora 17:00 în direct, când la plecare se adunaseră în jur de 70 de persoane. Pe parcurs se pare că s-au mai adunat vreo 200 sute de oameni, dar mă întreb câţi dintre aceştia erau simplii curioşi. Şi se mai laudă că marşul de protest a fost făcut de mai multe organizaţii gay?

Mă bucur că televiziunile nu au tratat superficial problema gay ( cel puţin până în acest moment) şi nu au oferit spaşiul de împărtăşire a urii faţă de homosexuali şi că s-a demonstrat că românii nu cred ceea ce aceste asociaţii predică. De altfel, puţine comentarii apărute pe site-ul realitatea la micul articol legat de acest marş arată astfel:
1- Dana spune „Ignoranti!Ma intreb cine pune in pericol ,,familia,,?Poate statul care nu o protejaza deplin,nicidecum homosexuali.”
2- Alex spune “Mi se pare puțin ipocrit marșul acesta... intitulat greșit. Familia este, într-adevăr, foarte importantă, dar ei nu militează pentru familie, ci pentru intoleranță.”
3- Florin spune “Nu judeca, ca să nu fii judecat (Matei 7:1) un preot ar trebui sa stie asta foarte bine. Ce cauta o adunare de fete bisericesti la un astfel de "mars"? Cu ce drept ? Cine i-a investit cu asemenea putere incat sa ma judece ? E doar un act de ipocrizie , josnic..”

PROTV a mai avut o scurtă menţionare în jurnalul de la 19:00, după mine destul de echidistantă.


Sunt curios ce se va întâmpla mâine la marşul Noii Drepte. Noua Dreaptă are un grup destul de mare de simpatizanţi adunaţi mai ales în urma acestui marş, spun eu, aşa că numărul ar putea fi mai mare. Dar sper să am o surpriză plăcută.

Nu simţiţi o diferenţă faţă de relatările din anii precedenţi?

0 comentarii on "Primul marş împotriva homosexualilor trecut neobservat"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez