vineri, 22 mai 2009

Mihai Bendeac e gay-friendly din nou

Publicat de FLORIN la 14:26
Ieri în cadrul emisiunii ‚Da sau nu’ de pe REALITATEA TV, Mihai Bendeac a luat ( din nou) problema comunităţii gay în mâinile sale. Iată declaraţia lui:

“ O să se spună iar că sunt gay. Nu mă interesează. Pe mine, de câte ori se spune despre mine că sunt gay, am o bucurie senzaţională din doua motive:
1. înseamnă că sunt un actor senzaţional
2. Dacă eu aş spune “ Staţi aşa. Nu sunt gay” aş jigni milioane de români care sunt gay.
Ştiţi că atunci când are loc o paradă gay, sunt sute de oameni care aruncă cu pietre şi spun că vor să îi omoare pe ăia? “

Emisiunea o puteţi urmări aici ( minutul 31:45).

Nu merită Mihai titlu de icon gay?

3 comentarii on "Mihai Bendeac e gay-friendly din nou"

CM spunea...

Gay icon?
Pai Mihai Bendeac are destul de mult de lucru pana sa ajunga un "icon" . Altfel e ok omul, merita sa fie mentionat si merita incurajat. Nu stiu ce putem face? Sa cumparam Mondenii pe DVD?

FLORIN on 22 mai 2009 la 22:36 spunea...

până la urmă ce trebuie să faci pentru a deveni "icon"? trebuie să devii inspiraţia unei generaţii, liderul acelei generaţii, iar mihai cred că poate fi considerat unul din liderii noului stil de umor românesc. iar cum de multe ori interpretează personaje gay şi mai şi se implică în problema gay cred că peste ani ar merita să fie văzut ca un icon gay.

până la urmă asta e ceea ce lipseşte. încă puţini ani, cel puţin aşa spun eu.

cât despre ideea ta, nu ştiu ce am putea face. ar trebui să îi dăm un premiu la viitoarele premii gay şi să ne asigurăm că el apare pe acolo. :D

Anonim spunea...

Ar trebui sa-l invitam la pride, pe el si pe toate starurile tv care au facut declaratii gay friendly. Poate pornim si in romania un trend, sa vina si starurile la pride, si asa media nu va mai acorda atentie celor 10 travestiti, care sunt intervievati an de an, desi la pride participa sute de persoane.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez