miercuri, 6 mai 2009

Club Purple se închide

Publicat de FLORIN la 00:47
Recunosc, eu nu mai înţeleg nimic. Cred că toată situaţia de azi depăşeste orice fel de aşteptare. Club Purple s-a închis pe perioadă nedeterminată.

Iata mesajul de pe site-ul clubului:

"Consiliul de Administratie Purple a aprobat in unanimitate la 30 aprilie 2009 urmatoarele decizii; aplicabile si date publicitatii de la data semnarii si parafarii lor cu tertii - 5 mai 2009:

1. INCHIDEREA TUTUROR ACTIVITATILOR CLUBULUI PURPLE IN ACTUALA LOCATIE.

2. VANZAREA numai a BRAND-ului "PURPLE" unei Societati Comerciale.

3. VANZAREA DREPTULUI DE EXPLOATARE AL ACTUALEI LOCATII altei Societati Comerciale detinatoare a unor brand-uri de mare succes in peisajul cluburilor hetero din Bucuresti.

4. INCHIDEREA RADIO si TV PURPLE.

5. RETRAGEREA Actionarilor si a Societatii Comerciale care a detinut pana-n prezent brand-ul Purple din toate activitatile LGBT si implicit a oricarei forme de investitii pentru acest segment de piata."

Se pare că s-a revenit la un singur club gay în Bucureşti.

4 comentarii on "Club Purple se închide"

Amanda on 6 mai 2009 la 08:47 spunea...

chiar e de inteles ce se petrece acolo! prima data cica cineva din rautate vrea sa faca parere negativa de club cu inchiderea acesteia, acuma chiar se inchide, interesting!

RockerJegos on 6 mai 2009 la 12:01 spunea...

Mi se rupe, stii ca mi se rupe inima!
Ce vrajeala ieftina au si astia in ei; se inchide din cauza campaniei negative. Anunturi psihotice scrise pe prima pagina cu majuscule, drama, drama and more drama! Fie incearca o campanie virala si la sfarsit vom rasufla usurati cand vom afla ca nu se inchide si ca actionarii Purple isi vor revarsa din nou pronia peste noi. Fie se inchide pentru ca nu este profitabil, afacerile sunt afaceri; numai prostii inchid cluburi profitabile. Tot circul asta al lor a devenit jenant si obositor; pana la urma nimeni nu este de neinlocuit si cu siguranta altii vor prospera.

Raducu spunea...

era de asteptat ca se inchide si clubul :(

Anonim spunea...

DE CE???? stiu ca e o intrebare retorica. dar chiar nu mi se pare normal sa faci atata caz de club, radio, TV, ca s-a renovat clubul,ca vin invitati din strainatate sa dea spectacole.... si apoi se inchide. tot mai sper ca o sa faca asa cum au mai facut acum ceva timp si o sa revina cu forte noi

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez