vineri, 3 aprilie 2009

Un sarut asteptat : Ewan McGregor si Jim Carrey in 'I Love You Phillip Morris'

Publicat de FLORIN la 09:37

Dar ar putea fi un sarut indelung asteptat. Casele de distributie americane nu se inghesuie sa cumpere filmul ce prezinta povestea de dragoste inspirata din realitate dintre doi barbati aflati in inchisoare, interpretati de Ewan McGregor si Jim Carrey.

Nici macar numele cunoscute ale actorilor din rolurile principale nu atrag atentia vreunei firma de distributie, multe considerand ca filmul are un continut gay mult prea ..."ridicat". In incercarea de a rezolva aceasta problema, filmul este re-editat in acest moment. Daca nu se va gasi o rezolvare la problema in cauza, filmul va ajunge direct pe DVD.

Si eu care credeam ca 'Brokeback mountain' a insemnat o cotitura.:( Sper ca nu se va taia la montaj sarutul.:D

4 comentarii on "Un sarut asteptat : Ewan McGregor si Jim Carrey in 'I Love You Phillip Morris'"

Anonim spunea...

pe mine nu prea m-a impresionat trailerul acestui film; poate ca daca era realizat mai serios si nu in stil Jim Carrey, cred ca era mult mai reusit. daca tot e inspirat dintr-o poveste reala, se putea trata subiectul ceva gen Brokeback Mountain, ca drama, nu comedie ridicola.

FLORIN on 3 aprilie 2009 la 20:54 spunea...

trailer-ul e ok. e adevarat ca nu te da pe spate, dar probabil ca vor mai scoate un alt trailer daca va fi cumparat de o casa de productie importanta. faptul ca e realizat in stilul jim carrey pentru mine nu e un punct minus si cu toate ca e realizat in stilul jim carrey nu inseamna ca nu e o drama. stralucirea eterna a mintii neprihanite e facut intr-un stil mai conventional, dar e drama si a luat oscarul.;)

Anonim spunea...

din trailer reiese clar ca e comedie!! filmul e facut la misto, ramane totusi sa-l vedem si abia atunci sa ne spunem parerea despre el.

2q2Bstr8 on 5 aprilie 2009 la 19:19 spunea...

Sincer , dupa ce l-am vazut pe jim carrey in atat de multe comedii scalambaindu-se fantezia de a'l vedea saruntand un barbat s-a cam dus pe apa sambetei. Desi la inceput era kind of sexy funny. la varsta lui fatza asta strambandu-se in toate directiile nenaturale.. nu imi inspira mai nimik de genyl sexy or funny. Da sta sunt eu. (intre noi fie vorba, privindu-l pe farrel in alta pelicula un pic bi un pic gay.. chiar si fara sarut.. a fost... ooo daaa :) ).
dar am sa ma uit si la asta. sunt curios ce iasa. oare ii ingroapa cariera lui carrey? ramane de vazut.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez