joi, 23 aprilie 2009

Se lupta pentru casatoria gay

Publicat de FLORIN la 12:10
In America se da o lupta pentru ca persoanele gay sa se poate casatori. Incidentul cu Miss California a dus la dezbaterii aprinse ( poate ca ati urmarit si voi pe CNN) pe aceasta tema. Cupluri homosexuale de peste ocean dau statul in judecata pentru ca nu le acorda dreptul la casatorie. Reclama anti-gay prezentata acum cateva saptamani pe acest blog, a depasit lantul reactiilor negative de pe net, numeroase talk-show-uri preluand inregistrarea sau refacand inregistrarea ( intr-un mod comic). Casatoria gay este subiectul principal de discutie in America, dupa economie.

Mai jos o noua reclama gay, ce are la baza acea reclama anti-gay.

6 comentarii on "Se lupta pentru casatoria gay"

Anonim spunea...

dap, e stonewall 2.0 ... avem deja massachussetts, iowa, vermont. california e in balanta (asteptam raspunsul curtii constitutionale). urmeaza new yorkul, caci guvernatorul vrea sa propuna o lege in acest sens... problema e la statele din sud, care's rasiste rau de tot... mai este de asemenea uniting american families act, o lege care e in congres si care propune drepturi de imigratie egale pt gay, ca pt str8... se misca lucrurile...:D

FLORIN on 23 aprilie 2009 la 16:03 spunea...

ma bucur ca se misca lucrurile macar pe acolo. dar legat de statele din sud, din cate stiu eu cateva l-au ales pe obama. chiar sa fie rasiste?;))

Anonim spunea...

i-a apucat pe toti insuratoarea...???:D

CM ( cristian) spunea...

Eu nu inteleg ce legatura are rasismul cu casatoria gay?

FLORIN on 24 aprilie 2009 la 11:14 spunea...

probabil ca dorea sa spuna "cu prejudecati".

Unknown on 12 martie 2021 la 09:50 spunea...

O74240510

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez