luni, 13 aprilie 2009

Pedro – The movie

Publicat de FLORIN la 19:26
E timpul pentru putina istorie gay. Si cum sa facem asta mai usor decat printr-un film inspirat din realitate. ‘Pedro’ prezinta povestea lui Pedro Zamora, un american de origine cubaneza, care a descoperit ca este infectat cu HIV la 17 ani si a hotarat sa nu se ascunda, ci sa vorbeasca in numele oamenilor pe care a considerat ca ii reprezinta prin intermediul celui mai la moda reality-show de atunci ‘ The Real World’.

Filmul prezinta intamplarile lui de dincolo de camerele de filmat, dar si momentele surprinse de camera de filmat care au ajuns istorie. In realitate, Pedro Zamora a murit in 1994, la cateva ore dupa ce ultimul episod al reality-show-ului ajunsese la publicul american.

Se poate spune despre ‘Pedro’ ca este doar un film de televiziune. Pentru multi, faptul ca este produs de MTV nu e tocmai o calitate, dar poate ca ar trebui sa i se acorde o sansa, un motiv bun pentru care ar trebui sa faceti asta este ca scenariul este scris de recent oscarizat-ul pentru Milk Dustin Lance Black.

Filmul poate fi urmarit pe Internet. Aveti link aici.

0 comentarii on "Pedro – The movie"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez