luni, 23 februarie 2009

Cel mai bun scenariu in 2008 - Dustin Lance Black pentru Milk

Publicat de FLORIN la 12:38
Poate cel mai emotionant moment gay al serii, a fost momentul in care Dustin Lance Black a tinut discursul de acceptare al premiului Oscar pentru cel mai bun scenariu original.

Cand un om isi spune povestea, toti ar trebui sa asculte si sa invete ceva de la ea. Poate ca promisiunea lui legata de casatoriile gay se va implini tocmai datorita acestui discurs.

5 comentarii on "Cel mai bun scenariu in 2008 - Dustin Lance Black pentru Milk"

Anonim spunea...

emotionant, si trebuie ascultat la nivel mondial...

Anonim spunea...

si cine e capabil, sa si inteleaga dupa ce asculta...

Anonim spunea...

Discursul e foarte frumos, cuvinte foarte frumoase, e impresionant, dar tipul e prea 'emotional', forteaza nota cu maniera asta de victima inlacrimata. Sa fim seriosi, ei acolo au mai multe drepturi decat noi aici!

Anonim spunea...

Cred ca ai vazut scena cu cinism. Baiatu' nu plangea din cauza drepturilor refuzate. Era emotionat pentru premiul primit( ai vazut-o pe Penelope Cruz ca abia vorbea). A folosit acel moment,in care toti ascultau ce zice ,ca sa sustina un principiu in care crede si nu vad o fortare aici , ci eficienta americana.
Da, au mai multe drepturi acolo pentru ca si le cer. Cu consecventa, eficienta si curaj.Noua ni se refuza aceste drepturi. Ia sa vedem , ghiceste cineva din ce cauza?

Anonim spunea...

pai tocmai de aceea plangea, in afara emotiilor din pricina premiului, plangea pentru ca toate acele "multe drepturi" pe care tu Raducu zici ca le au ei acolo, urmeaza a fi luate, prin lege...

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez