marți, 28 aprilie 2009

Cine e Ivri Lider?

Publicat de FLORIN la 12:30
Ma aflu in postura de a cauta cat mai multa muzica gay related. Si am surprize pe care nu credeam ca o sa le am. Acum cateva minute nu stiam cine e Ivri Lider. Am ajuns sa ii aflu numele, pornind de la un cover pe care acesta l-a facut la hitul anului trecut - I kissed a girl. In varianta asta, credeti-ma ca in sfarsit piesa mi se arata perfecta.



Si apoi am continuat sa ma uit la videoclipurile pe care le gaseam si aveam surpriza dupa surpriza. Cine e Ivri Lider? O sa continuam sa aflam impreuna in decursul acestei saptamani. Incep prin a spune ca este un interpret israelian de foarte mare succes acolo, care in 2002, dupa 5 ani de cariera muzicala infloritoare, a ales sa isi recunoasca public orientarea sexuala, moment in care muzica lui a luat o turnura care pe mine ma incanta.

Mai jos aveti 'Jeese'. TREBUIE ASCULTAT! - poate e cel mai tare cantec gay cantat de un barbat.



Voi cunosteati ceva de Ivri Lider? Cum vi se pare la aceasta prima intalnire?

3 comentarii on "Cine e Ivri Lider?"

Ionutz on 28 aprilie 2009 la 18:34 spunea...

in urma acestei prezentari curiozitatea mea a fost starnita asa ca iata parerea mea:
prima piesa nu ma da pe spate, poate si pentru ca este un cover iar eu nu prea agreez coverurile, remixurile etc.( nici macar QUEEN!) :D totusi clipul este interesant.
a doua piesa este net superioara, cipul este foarte bine facut, piesa suna bine si merita reascultata.
in concluzie vreau sa aud mai mult ca sa spun asa...ulterior ma voi pronunta! ;)

Raducu spunea...

nu-mi place
P.S. Pai, Ionutz, normal ca nu-ti plac coverurile si remixurile. cine vrea sa arate ca are talent si stie sa cante nu se apuca de coveruri, canta originalitati!

FLORIN on 28 aprilie 2009 la 19:31 spunea...

eu nu sunt de acord cu voi. cred că sunt câteva exemple în istorie ale unor cover-uri care au ieşit mai bine decât piesa originala ( whitney houston - i will always love you ar putea fi exemplu suprem). uneori prin cover-uri un artist duce un mesaj într-un alt loc. de exemplu, luând exemplu de aici cu i kissed a girl, eu cred ca mesajul a devenit unul mai puternic tocmai pentru că de data asta a fost cântat de un bărbat. piesa s-a dus în altă parte, îndepărtându-se de latura amuzantă, iar videoclip a completat piesa. cel puţin astfel mi s-a părut mie această reinterpretare.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez