marți, 27 septembrie 2011

Întrebare pentru cititori

Publicat de FLORIN la 11:29
De săptămâna viitoare blogul revine cu postări noi. Cum și când hotărâți voi. Astfel, vreți postări mici și mai dese ( zilnice) sau postări mai detaliate, dar mai rare ( să zicem săptămânale)? Subiectul principal rămâne tot filmul.

Aștept opiniile voastre până sâmbătă. Vă mulțumesc.

5 comentarii on "Întrebare pentru cititori"

octavian on 27 septembrie 2011 la 21:51 spunea...

Exceptand paranteza deschisa de anonim acolo unde nu-i fierbe oala (pentru simplul motiv ca nu e dotat cu niste instrumente), eu vreau orice postari vreti voi, numai postari sa fie. Nu schimba balanta, dar dau 1 vot pentru postari scurte si dese si 1 vot pentru postari rare si ample.

XOXO
O.

Marius spunea...

nu inteleg de ce subiectul ramane tot filmul. vi se pare voua ca e punctul vostru forte? le-am citit si sunt cam triste, cam lipsite de o parere. cum credeti voi.

Florin spunea...

@octavian : am eliminat paranteza deschisă de anonim. ;) cât despre voturi, mulțumesc pentru ajutor. :))

acum serios, mulțumesc pentru comentariu. ;) știam, într-un fel, că este o întrebare fără răspuns.

@ Marius : ceea ce spui îmi amintește de un comentariu primit de la Robert la una din primele recenzii postate pe acest site. nu prea înțelegeam atunci ceea ce spune, dar recitind multe din cronicile de atunci, azi simt și această nemulțumire față de ele. dar ceea ce este interesant este că scriind despre acele filme pasiunea mea pentru film ( în general) s-a dezvoltat. și azi ( dacă verifici topul 10 întocmit de mine cred că vei găsi mai mult decât o părere la fiecare minicronică) cred că pot spune mai multe despre filmele alea. ăsta este un motiv pentru care chiar am vrut să reîncep să postez aici. și sper că există public pentru asta.

Anonim spunea...

Sunt de acord cu Octavian!!
Ce trebuie sa fac sa primesc pe email anunt cand postezi ceva pe blog??

Florin on 28 septembrie 2011 la 21:22 spunea...

@ Anonim : trebuie doar să introduci adresa ta mail în căsuța din dreapta.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez