joi, 8 septembrie 2011

Detalii

Publicat de FLORIN la 11:49
I love you Phillip Morris este până la urmă un film gay bun. Sal și Albert Nodds se trec pe lista de așteptare. Freddie Mercury celebrat de Google. Lady Gaga lăudată de mine. Noi doi criticat în avans tot de mine. Sunt doar câteva detalii.


Mi-a plăcut I love you Phillip Morris la prima vizionare, dar când wannabegay l-a numit unul din cele mai bune filme gay , m-am găsit în poziția de a ataca filmul. ”Nu cred că au găsit cea mai bună metodă de a spune povestea impresionantă a persoanei reale” spuneam despre regizori. Deși încă rămâne un semn de dezbatere acest lucru, revăzându-l mi-am dat seama cât de bun este exact la partea aia care ar trebui să conteze pentru un astfel de clasament. Acest film este chiar foarte implicat pe partea gay și reușește, printre glumele provocatoare, dar destul de amuzante, să sublinieze câteva aspecte interesante despre viața gay a eroului și să lovească câteva stereotipuri gay. În plus, povestea centrală de dragoste are alte câteva momente foarte intense. Filmul ăsta merită o discuție mai detaliată, dar până atunci fiți siguri că l-ați văzut. Nu vă abțineți de la a râde la prima vizionare, dar păstrați-l și pentru o a doua vizionare.


Începutul toamnei este o periadă numai bună pentru descoperit titluri, mai degrabă decât filme, asta dacă nu se întâmplă să vă aflați la Veneția, Telluride sau Toronto, locurile unde se întâmplă trei din cele mai importante festivaluri de film. Două titluri deja se disting.

Primul este Sal ( foto sus), un film regizat, scris și în care joacă favoritul nostru James Franco, despre Sal Mineo, actorul care l-a interpretat pe presupusul personaj gay din Rebel without a cause. Dacă ce reprezintă acel personaj ține de viziunea fiecăruia ( eu nu am văzut mai nimic gay acolo), actorul Sal Mineo a fost gay. Iar dacă filmul despre el a fost primit cu cronici nu prea grozave la Veneția, așteptările nu ar trebui să se micșoreze încă, după ce reușitul Howl a fost atât de nedreptățit anul precedent.


Al doilea este Albert Nodds despre o femeie din secolul 19 care a trăit 20 de ani ca un bărbat. Materialele promoționale cu Glenn Close arată de Oscar.

Așteptăm trailere.

Dacă nu ați vizitat google luni, ați ratat o surpriză plăcută pe care compania a adus-o fanilor lui Freddie Mercury, când acesta ar fi împlinit 65 de ani. Eu unul am ratat ocazia. Priviți însă videoclipul acesta uimitor care chiar reușește să îl celebreze pe liderul formației Queen.

http://www.blogger.com/img/blank.gif

Un alt videoclip aici.

Și dacă tot veni vorba de muzică, nu mă pot abține de a mă declara uimit de reprezentația pe care Lady Gaga a avut-o la premiile MTV. Fac asta, deși știu că a trecut ceva timp. Nu, nu am rămas în urmă cu știrile ( cel puțin nu cu cele ce țin de Lady Gaga), dar faptul că o astfel de performanță a fost atât de ușor trecută cu vederea mă înfurie puțin. Știu că este la modă să o criticăm pe Mama Monstru, dar când criticile vin din zona gay mi se pare ușor neacceptabil, fiindcă cred că ar trebui să fii puțin orb ca să nu vezi cât de implicată este această vedetă pop în creația gay și foarte fals să nu îi recunoști dedicația, cel puțin. În ultimii doi ani ea nu a fost doar cea mai insistentă vedetă găsită în sprijinul comunității gay, dar a venit pentru aceasta cu imagini cum alte staruri acceptate mult mai ușor ca fiind iconuri gay nici nu au încercat să creeze. În această categorie intră și acest personaj adus pe scena MTV, care are atât de puțină legătură cu Madonna și Annie Lennox.

lady gaga/brian may - you and i


La final vă trimit către o discuție interesantă găsită pe darkq. Deși nu cred că majoritatea filmelor gay sunt slabe, argument de la care se pleacă acolo pentru a fi ridicate anumite rezerve legate de documentarul cu tematică gay românesc Noi doi, rămâne îmbucurător pentru mine să găsesc și astfel de opinii, după atâtea laude apărute mai din nimic. Rezervele mele pornesc de la trailerul neconvingător aruncat pe piață. Sigur, ar putea să fie doar un trailer slab ( românii nu se prea pricep la din astea) și un film foarte bun, dar după atâta reclamă merită discutat ceea ce ni s-a oferit. Intențiile sunt bune, reclama este foarte neinteresantă.Voi ce spuneți despre aceste detalii? V-a plăcut I love you Phillip Morris? Dar trailerul de la Noi doi? Dar prestația de la Lady Gaga?

Aștept și detaliile voastre.

5 comentarii on "Detalii"

Anonim spunea...

Am vazut I love you Phillip Morris si mi-a placut, surprinzator, chiar nu ma asteptam. as vrea sa-l revad!!!
De trailerul la Noi Doi nu stiu ce sa zic, daca e sa ma iau dupa reclame....nu m-as mai uita la niciun film..
De Lady Gaga nu comentez pt ca pe mine ma scarbeste fiinta aia. Poti sa-mi zici ce vrei, dar n-o sa ma faci s-o apreciez. stilul ei mi se pare dizgratios, este monstruoasa....aparitia ei iti intoarce stomacul pe dos, ca si videoclipurile....

Florin spunea...

trailerele sunt foarte înșelătoare. ideal ar fi să avem niște opinii ale oamenilor care au văzut filmul. eu însă nu am găsit nimic până acum. apariția sa la festivalul Anonimul se pare că a fost trecută cu vederea. să așteptăm să vedem poate că se va auzi ceva de la festivalul Astra, în competiția căruia a intrat.
fără îndoială poate fi un film bun ( românii au făcut câteva documentare foarte reușite în ultimii ani), dar trailerul este cum este.

părerea ta despre Lady Gaga nu mă deranjează deloc. este foarte ok să nu îți placă o artistă, indirent de motiv. ideea este ca atunci când este criticată, să fie atacată pe motivele alea ( chiar dacă sunt subiective). La Lady Gaga nu se mai întâmplă asta. lumea zice că imită pe nu știu cine, că de fapt nu este talentată și alte asemenea, în loc să spună ceea ce ai spus tu. și atunci pe mine mă cam enervează. nu zic că tot ceea ce a făcut ea am primit cu brațele deschise, dar din punctul meu de vedere ceea ce face este cel puțin interesant. ba chiar mai mult.

mie mi-a plăcut mai mult la a doua vizionare I love you Phillip Morris. de la modul necenzurat de a privi sexul gay până la interpretarea ciudat de emoționantă a lui Jim Carrey, am învățat să apreciez filmul ăsta la adevărata lui valoare.

îl recomand tuturor.

chat gay on 21 septembrie 2011, 11:31 spunea...

Eu am vizionat cu placere acest film iar despre Lady Gaga nu am deasemeni o placere deosebita sa o vad sau sa o aud

Anonim spunea...

Mie mi-au placut mult "A Home at the End of the World" si "Grande école"

sfef derar on 30 septembrie 2015, 06:04 spunea...

michael kors outlet store
kobe shoes
new balance outlet
lebron james shoes
jordan shoes
nike high heels online
jordans shoes for women
coach wallets outlet
kate spade sale
fendi bags
air jordan retro 6
coach tote
nfl jerseys
abercrombie and fitch outlet store
marc jacobs outlet
ray ban sunglasses
ferragamo shoes
gucci outlet online
cheap coach purses
fitflop outlet store usa
nike air max
michael kors handbags
gucci shoes for men
fitflop shoes
kate spade handbags
nike shoes
kobe 8
coach purses outlet
hermes belt
fitflop shoes
kate spade outlet online
coach outlet
michael kors outlet
air jordan 6
north face outlet
michael kors outlet
polo shirt
north face clearance
coach outlets
toms outlet
jordans for girls
columbia outlet stores
air jordan 14
cheap jordan 11
discount nike shoes
20150930yn

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez