duminică, 17 ianuarie 2010

Scurte : Mircea Solcanu, Meryl Streep, Sandra Bullock, Avatar

Publicat de FLORIN la 12:45
Mircea Solcanu a ajuns subiect de primă pagină în revista tabloid 'Spy' după ce s-a întâlnit cu un "prieten al unui prieten" în Piaţa Operei. Narcis, acesta este numele prietenului său, s-a arătat însă foarte prietenos cu fotografii şi a început să povestească despre mărimi, obiceiuri, sute de euro. Articolul este tabloidizat, dar nu îmi sună neapărat homofob. Acesta, ca şi întreaga revistă, poate fi citit pe site-ul oficial Spy.

• S-au anunţat câştigătorii din acest an a Critics Choice Awards. Avatar a luat cele mai multe premii ( 6 la număr), însă cel mai bun film al anului a fost declarat 'The Hurt Locker'. Colin Firth a pierdut premiul pentru cel mai bun actor în rol principal în faţa lui Jeff Bridges pentru rolul din Crazy Heart. Ultimul film al lui Almodovar 'Los abrazos rotos' a câştigat premiul pentru cel mai bun film străin.

• Tot la Critics Choice Awards 2010 premiul pentru cea mai bună actriţă a fost împărţit de Sandra Bullock şi Meryl Streep. Dacă nu era destul de interesant asta, cele două actriţe s-au sărutat pe gură când şi-au ridicat trofeele. Imagini.

• Scenariul filmul 'Avatar' e disponibil online.

• Alegeri în colegiul 1 al capitalei. Azi vom afla dacă Honorius Prigoană va ajunge parlamentar al României. Radu Stroe e singurul contracandidat al său. La orele 10:00, prezenţa la vot a fost de 2,84% din alegători.

Noutăţi despre cum se desfăşoară procesului cuplu gay din Malawi.

• Românii fac schimb de parteneri. Swing-ul a devenit o modă.

• O pisică din America a fost citată ca jurat.

Mister Gay China a fost interzis.

• Nou trailer I love you Phillip Morris. Urmăriţi-l pe YouTube. Filmul va fi lansat în România pe 26 martie.

0 comentarii on "Scurte : Mircea Solcanu, Meryl Streep, Sandra Bullock, Avatar"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez