vineri, 22 ianuarie 2010

Povestea unui transexual la Happy Hour

Publicat de FLORIN la 13:30
Ieri la Happy Hour a fost o ediţie mai altfel decât celelalte. În prima parte, de exemplu, s-a discutat cu un transexual, dar nu în modul obişnuit cum se întâmpla la alte emisiuni. Discuţia a fost de altă natură, sinceră şi fără prejudecăţi. Sigur, nu perfectă, dar ăsta e un detaliu. Vă invit să urmăriţi această parte.

Reportajul de început cu povestea Cristinei



Mai jos puteţi urmări şi celelalte 3 părţi în care Cristina vorbeşte despre coming-out-ul său, despre relaţia cu familia şi operaţia de schimbare de sex.



Aici vorbeşte despre schimbarea de sex. ( Nu ştiu dacă descrierile erau chiar necesare).


Şi asta e partea tabloidizată legată de vedete şi politicieni ( nu se dau nume) care ar fi avut relaţii sexuale cu Cristina.


Nu ştiu cum vi s-a părut vouă, dar mie mi-a părut o discuţie foarte ok şi decent tabloidizată.

4 comentarii on "Povestea unui transexual la Happy Hour"

CM on 28 ianuarie 2010 la 09:56 spunea...

Omul asta spune mai multe si mai bine decat Solcanu. Ma mir ca nu comenteaza lumea...

Dr House on 11 februarie 2010 la 15:50 spunea...

ceea ce nu stiti voi este ca Cristina nu are operatie de schimbare de sex, se pare ca a aparut o noua moda... in care sa minti ca ai pasarica :)

Daughter spunea...

Called, tucking :) e chiar fun sincer :D, atata timp cat nu minti ca ai facut operatia :| Acum inteleg de ce se tot tinea de zona aceea....

Anonim spunea...

PERSOANE CA CRISTINA SUNT FOARTE MULTE.MAJORITATEA CARE SUNT IN SITUATZIA EI PLEACA DIN ROMANIA PENTRU CA SOCIETATEA NU II AJUTA SI ESTE FOARTE GREU SA TRAIESI ACOLO.EU SUNT SOTZIE DE TRANSEXUAL SI AVEM DOI COPII GEMENI.PENTRU AMI RECUNOASTE COPII CARE SUNT FACUTZI PRIN INSEMINARE ARTIFICIALA A TREBUIT SA RENUNTZAM LA NATZIONALITATEA ROMANA SI SA II POATA SCHIMBA NUMELE.DANNA

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez