joi, 21 ianuarie 2010

Playlist : Adam Lambert, Susan Boyle, Vampire Weeekend, Freedy Johnston, Robin Thicke

Publicat de FLORIN la 12:56
Aşadar a venit momentul să ascultăm puţină muzică. Întâi să vorbim şi puţin despre asta. Săptămâna aceasta i-am ales pe Adam Lambert, Susan Boyle, Vampire Weeekend, Freedy Johnston şi Robin Thicke.

Adam Lambert – For your entertainment
Fostul concurent de la American Idol şi cel mai în vogă artist gay al momentului, Adam Lambert, şi-a lansat albumul pe 23 noiembrie 2009, în pline controverse faţă de ( nu-i aşa?) scadaloasa interpretare de la AMA 2009. La două luni distanţă, am zis că poate ar trebui să îmi las şi eu deoparte prejudecăţile ( faţă de participanţii la emisiuni de gen American Idol) şi să îi ascult albumul de debut. Nu am avut în totalitate dreptate, dar oricum a fost departe de extraordinar. Pe scurt, un debut decent. Am sărit peste cele 3 single-uri scoase ( piese bune de altfel) şi am ales crema cremelor de pe album.
Music Again – cea mai bună piesă de pe album
Fever
Broken Open - balada albumului

Susan Boyle – I dreamed a dream
Albumul lui Susan Boyle s-a vândut ca pâinea caldă în ultima perioadă ( Bravo ei). Impresia lăsată în acele 5 minute de la Britain’s got talent, în fond, este marcantă. Din păcate, nu am putut să îi ascult albumul până la capăt. Nu e vorba că ar fi slab, dar e atât de uniform încât riscă să te plictisească. Practic, asculţi aceeaşi piesă de 14 ori. Piesele sunt bune, căci cu excepţia uneia, sunt cover-uri ( eu zic că acesta e un alt punct slab al albumului. Primele două piese funcţionează perfect însă.
Wild Horses
I dreamed to dream
Who I was born to be – singura piesă originală

Vampire Weekend – Contra
Albumul săptămânii este însă ‚Contra’ al formaţiei indie Vampire Weeekend. Nu de alta, dar trupa abia a ajuns numărul 1 în America. Nu e extraordinar că o astfel de trupă mai poate ajunge pe locul 1? Pentru cei care au văzut geniale Oxford Coma ( videoclip) sau Cape Cod Kwassa Kwassa ( videoclip) albumul va fi cu siguranţă o plăcere. Simplitatea (versurilor) ia, la această trupă, formă pe complexitatea instrumentalului şi sună foarte bine. Un album care merită ascultat. Eu vă las 3 piese.
Horchatapiesa săptămânii
White Sky - live
Cousins - videoclip

Freedy Johnston – This perfect world ( album din 1994)
Cu toate că albumul celor de la Vampire Weekend e foarte bun, nici acesta nu e departe. E mai simplist la instrumental, dar e mai filozofic în versuri.
Bad reputation
Eve's tears
I can hear the laughs

Robin Thicke – Sex Therapy The experience
Şi încheiem playlist-ul de săptămâna aceasta cu ultimul album al lui Robin Thicke. Lansat acum aproximativ o lună, el a debutat pe locul 9 în America ( nu e foarte grozav, dar e bine). Albumul ar trebui să fie o experienţă reuşită pentru toate femeile care ajungând de la muncă vor să se relaxeze cumva. Artistul, cu un grup mare de fane în rândul telespectatoarelor Oprah, le promite ‚Sex Therapy’, un album care însă poate va funcţiona, poate că nu. Cu duete precum Jay-Z, Snoop Dogg, Estelle sau The Game, Robin rămâne să dea un plus de eleganţă stilului r&b. Din păcate, o femeie, pe parcurs, s-ar putea să se simtă jignită de versurile pieselor, deşi piesele sunt toate bune.
Sex Therapy ( videoclip, foarte slab)
Meiple featuring Jay-Z – asta nu ştiu cum ar putea fi dedicată unei femei
2 Luv Birds - balada albumului

Sper că v-a plăcut. Voi ce aţi mai ascultat?

3 comentarii on "Playlist : Adam Lambert, Susan Boyle, Vampire Weeekend, Freedy Johnston, Robin Thicke"

Iris spunea...

In mod obisnuit eu ascult de la Nightwish pana la Biagio Antonacci.Uitandu-ma acum in playlist vad ca toate melodiile din ultima luna sunt cam pe aceeasi linie , iarna o fi de vina, probabil le stii.:The xx - Crystalised , Ash - True love, The Cat Empire - The lost song, HoneyHoney - Little toy gun, Tinchy Stryder Ft. N -Dubz - Number 1 ,Indochine&Brian Molko - Pink water, Gotye - Hearts a mess....... :)

FLORIN on 22 ianuarie 2010 la 13:56 spunea...

nu sunt atât de cunoscător. aştept să ascult de la The XX noul album. mi-a plăcut Ash şi The Cat Empire.

iris spunea...

ma bucur ca ti-au placut cele doua.
vroiam sa spun ca melodiile nu sunt noi..dar uneori din viteza sau ca sa prescurtez textul :p scriu doar jumatati de idei.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez