luni, 7 decembrie 2009

Ceva e ciudat

Publicat de FLORIN la 18:03
La ceea ce spune Traian Băsescu azi mai zâmbăreţ decât ieri e ceva ciudat. La fel ca faptul că ieri a început să vorbească înainte de a fi făcute publice rezultatele exit-poll-urilor. Nu neg că Băsescu ( poate) a câştigat. Dar legat de sondaje, ceea ce spune Băsescu nu are sens.

El spune că la 19:00 era câştigător conform institutelor de sondare şi ele doar au manipulat.

La 21:00, conform secţiilor de votare din România Mircea Geoană a ieşit câştigător. Rezultă că rezultatele exit-poll-urilor nu au fost inverse. Rezultă că la orele 19:00, întrucât exit-poll-urile nu includeau secţiile din străinătate ( şi cele speciale), Traian Băsescu nu avea cum să fie deasupra lui Mircea Geoană, care repet a câştigat voturilor românilor din România. Rezultă că vorbele lui Traian Băsescu sunt ciudate ( cel puţin).

Totuşi, cu fraudă sau nu, nu cred că mai e ceva de făcut.

2 comentarii on "Ceva e ciudat"

Stoicescu A. on 7 decembrie 2009 la 20:37 spunea...

"Sistemul de fraudare şi de furt" al PD-L a "funcţionat mai bine" , Victor Ponta

Ce concluzie tragi de aici ?

Eu zic ca PSD-ul a platit pentru ca sondajele sa apara intr-o forma fixa, in speranta ca au furat destul si totul va fi ca la carte. S-au inselat, mai trebuiau sa fure foarte putin...

Inca o chestie, nu vad de ce se face deosebire intre romanii din straintate si cei din Romania? Ce daca pana la urma rezultatul a fost influentat de romanii din strainatate? Si ei contribuie mult la sustinerea Romaniei, nu uitati cati bani trimit si ei din strainatate, din capsuni sau orice altceva, munca se numeste...

FLORIN on 7 decembrie 2009 la 21:04 spunea...

tu ai început să vorbeşti despre alte lucruri, care sunt total pe lângă faţă de cele pe care le subliniam eu cu distanţare.

întrebarea e de ce Traian Băsescu mai fabulează când voturile câştigătoare s-au dovedit că au fost din străinătate şi că la 19:00 la secţiile de votare care erau urmărite pentru exit-poll, cât şi la 21:00, Mircea Geoană ieşise preşedinte?

E incapabil de a mai face calcule minime pentru ca varianta sa să stea în picioare?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez