vineri, 11 decembrie 2009

Ce mai face Adam Lambert?

Publicat de FLORIN la 11:03


Nicidecum rău. Oricât de mult rău i-a adus interpretarea de la American Music Awards 2009, cu siguranţă i-a adus de n ori mai mult bine ca şi marketing. Bineînţeles, asta nu înseamnă că acesta este singurul motiv pentru care lumea îl bagă în seamă, cu toate că unele persoane ar prefera să lase impresia asta.

În primul rând, artistul a făcut şi el parte din lista Barbarei Walters a celor mai fascinante persoane din 2009 ( vezi ce a avut de spus Lady Gaga). Cu toate că motivul pentru care a fost ales nu ţine exclusiv de American Music Awards, acesta a vorbit în mare parte despre asta. În cealaltă mare parte s-a vorbit despre sexualitatea sa. Mă îndoiesc că a fost un interviu care l-a ajutat prea mult. După prezentarea interviului, ABC a intrat din nou în atenţia activiştilor gay pentru dublu standard arătat faţă de Lady Gaga şi Adam Lambert. Dacă sărutul primeia cu o femeie din videoclipul ‘Love game’ a fost prezentat, cel de la American Music Awards nici de această dată nu a ajuns pe ecranele televizorului.

Încercând să promoveze interviurile luate, Barbara Walters a trecut pe la Fox News, pe la Bill O’Reilly. Nu credeam că mai pot exista astfel de atitudini, precum a acestui prezentator. Acesta a exclus tot talentul lui Lambert la faptul că e gay. Imaginea proastă pe care Fox News o are o înţeleg mai clar când văd un astfel de interviu. Minutul 3:10 aici.

Tot în această săptămână v-am anunţat despre noua piesă homofobă a ( se pare) celui mai bine vândut artist al ultimilor 10 ani, Eminem. Versurile piesei ‘Elevator’ îl atacau pe Adam Lambert. Acesta a declarat că nu i-a personal versurile.

Un alt interviu dat de Lambert săptămâna aceasta a fost pentru The View. Nimic prea nou. Din nou, nu îmi place atitudinea asta prin care ( pare că) îşi cere scuze. Vedeţi aici.

Închei prin a spune cu regret că albumul de debut 'For Your Entertainment' al acestuia a picat de pe 3 pe 22 săptămâna aceasta în Billboard. Iată şi câteva imagini de la filmările unui spot pentru un site de muzică nou Vevo.

0 comentarii on "Ce mai face Adam Lambert?"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez