joi, 3 decembrie 2009

Adam Lambert mai că îşi cere scuze. Pentru ce?

Publicat de FLORIN la 11:39


Performanţa de la American Music Awards 2009 a lui Adam Lambert cu siguranţă a lăsat câteva guri căscate în faţa televizorului. Că nu le-a venit să creadă cât de gay a ajuns lumea ori a fost uimită de o performanţă ca la carte, cu siguranţă interpretarea lui nu a trecut neobservată.

Dar de ce să îţi ceri scuze? Adam Lambert parcă face asta cu fiecare apariţie, inclusiv ultima la Ellen. După cum Ellen spune, nimeni nu ar trebui să se dea lovită de ce s-a întâmplat pe scenă cu Adam Lambert, dacă nu se dă lovită pe mai tot parcursul show-ului.

Faptul că vorbim despre gay e adevărata problemă. Dacă pe scenă se afla 50 Cent cu câţiva iepuraşi şi cânta ‚Candy Shop’ nimeni nu mai era deranjat.

Cât despre Adam Lambert păcat că pierde curajul unei interpretări şi devine doar un altul din mulţime.

3 comentarii on "Adam Lambert mai că îşi cere scuze. Pentru ce?"

iris spunea...

Pana la urma nici americanii nu imi par f hotarati referitor la ce i-a deranjat. Nici sarutul , nici ca e gay sustin ei....cea mai interesanta interpretare pe care am citit-o: a asociat sexul cu violenta, A da uitasem e obisnuit sa vezi doar iepurasi in pozitii submisive.

Ce a demonstrat reactia publicul este ca e ok sa fii ipocrit dar un sarut o drama nationala.

Din pacate albumul lui e doar dragut, nu are forta unui artist care sa isi permita "excentritati"(pt ca este acceptabil sa spui ca esti excentric nu gay) si da si el gratios inapoi in rand.

FLORIN on 3 decembrie 2009 la 22:22 spunea...

nu am ascultat albumul, dar piesa prin acea performanţă uneori mă găsesc fredonând-o. performanţa a fost tare. ar trebui să se laude cu aceasta.

Anonim spunea...

nu performanta, ci interpretarea, cred ca la asta te referi....

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez