marți, 3 noiembrie 2009

Miss Travesty România 2009 - au început înscrierile

Publicat de FLORIN la 15:15

S-a dat startul pentru înscrierea la concursul 'Miss Travesty România 2009'. Cea de-a cincea ediţie a concursului se va desfăşura pe 21 noiembrie la Cluj Napoca, înscrierile putând fi făcute până pe data 14 noiembrie, orele 22:00.

Iată regulamentul :

1. Participare
1.1. Miss Travesty Romania este un concurs in primul rand de creatie (acting) si apoi de frumusete adresat persoanelor care au implinit varsta de 18 ani.
1.2. Organizatorii evenimentului au dreptul sa investigheze validitatea actelor si sa descalifice concurentii care nu indeplinesc aceasta conditie.
1.3. Fiind un concurs "miss", pot participa doar barbati travestiti in femei.
1.4. La concurs poate participa orice cetatean roman, indiferent de orientarea lui sexuala care respecta regulamentul acestui concurs.
1.5. Pentru ca se doreste ca participantii sa plece cu sanse egale, este interzisa participarea persoanelor care efectueaza sau au efectuat un tratament hormonal sau si-au schimbat sexul. Acest concurs este asadar un concurs exclusiv de travesty, si nicidecum si de transsexuali. (Aceasta masura nu poate fi considerata discriminanta prin insusi natura concursului - "de travesty").
1.6. Nu se permit implanturi de sani, implanturi cosmetice, injectii de silicon (sau alte produse similare) de la gat in jos, inainte sau in timpul desfasurarii concursului.
1.7. Participantii nu trebuie sa detina cazier judiciar. La inscriere, fiecare participant va trebui sa semneze o declaratie pe propria raspundere in acest sens.
1.8. Be An Angel Romania (BAAR) isi asuma dreptul sa investigheze corectitudinea declaratiilor. In caz contrar, concurentul este descalificat din concurs.

2. Inscrierile
2.1. Inscrierile se fac pana in data de 14 noiembrie (inclusiv), ora 22.00.

3. Spectacol
3.1. Sunt acceptati pe scena maxim 6 persoane, incluzand interpretul/concurentul.
3.2. Se accepta orice reprezentatie artistica cu exceptia celor care pot provoca rani publicului sau altor concurenti.
3.3. Se interzice folosirea de lichide pe scena in cadrul reprezentatiilor artistice.
3.4. Melodiile pentru concurs vor trebui predate in format mp3 la o calitate de minin 128 kbps pana in data de 16 noiembrie la contact@beanangel.ro
3.5. Pe langa prezentarea concurentilor, vor fi organizate doua probe: proba de parodiere si proba de imitatie
3.6. Pentru cele doua probe, ambele numere/melodii vor fi alese de catre participanti
3.7. Durata totala a unui numar nu poate depasi 5 minute

4. Jurizarea
4.1. Jurizarea se va efectua de catre un juriu competent si se va avea in vedere:
- spectacolul in ansamblul lui; creatia artistica; parodierea; asemanarea cu artistul care este imitat/parodiat; miscarea scenica; elemente noi de improvizatie; calitatile vocale; machiajul si costumele
4.2. Jurizarea se va face pe baza acumularii punctelor obtinute de un concurent in sistem "Eurovision": 1,2,3,4,5,6,7,8,10 si 12 puncte maxim.
4.3. In caz de remiza (concurenti cu punctaj egal) se va lua in calcul de cate ori a luat punctaj maxim, pana se va gasi castigatorul.
4.4. Daca se vor gasi discrepante mari intre notele acordate de un jurat in comparatie cu ceilalti membrii ai juriului, cel in cauza va fi eliminat din juriu.
4.5. Jurizarea va fi la vedere si vor fi afisate toate notele juratilor si rezultatele totale

5. Obligatii si descalificari
5.1. Toti concurentii trebuie sa fie de acord cu urmatoarele standarde de conduita:
- sa se prezinte in mod profesional atata timp cat detin titlul
- sa nu aduca jigniri evenimentului sau titlului care ii este acordat
- sa nu cauzeze probleme substantiale organizatorilor, promotorilor sau comunitatii din care vine.
5.2. Orice concurent care nu respecta 5.1. va fi descalificat. Titlul poate fi retras deasemeni tuturor celor care nu respecta clauza 5.1 din regulament.
5.3. Orice concurent ale carui actiuni sunt interpretate ca fiind jignitoare titlului de "Miss Travesty Romania" va fi descalificat. BAAR isi rezerva dreptul de a decide care actiuni si comportamente sunt considerate jignitoare.
5.4. Orice concurent prins in flagrant delict furand vor fi descalificati imediat si evacuati din incinta in care are loc evenimentul.
5.5. Orice concurent prins in flagrant delict furand atrage dupa sine interzicerea concurentului de a mai participa vreodata la editiile ulterioare ale acestei competitii.
5.6. Revocarea titlului unui concurent va atrage dupa sine obligatia concurentului de a restitui banii sau premiile acordate anterior.
5.7. Concurentul care iese pe locul doi trebuie sa fie pregatit sa indeplineasca functia concurentului care ia titlul de "Miss" in cazul in care detinatorul titlului nu isi poate indeplini atributiunile sau i s-a retras titlul.
5.8. Concurentul de pe locul doi nu are dreptul de a refuza titlul in cazul in care ii este acordat.

6. Clauze finale
6.1. Organizatorul acestui eveniment este Be An Angel Romania (BAAR)
6.2. Organizatorul isi asuma dreptul de a modifica acest regulament de la an la an.
6.3. Regulamentul este retroactiv.

Credit foto şi regulament aici

0 comentarii on "Miss Travesty România 2009 - au început înscrierile"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez