marți, 10 noiembrie 2009

The Amazing Race 15x08 ‚This is the hardest thing I ever done in my life’

Publicat de FLORIN la 23:21

Asta a spus Meghan, care a avut ceva bătaie de cap la ultima sarcină bazată exclusiv pe noroc. Şi a mai spus-o şi Sam.

Etapa a opta a sezonului a fost cea mai captivantă, tocmai pentru că la ultima sarcină cunoşteam ce se poate întâmpla de la un sezon trecut când una dintre echipe a tot rotit grămezi de fân în căutarea însemnului ‚The Amazing Race’ timp de aproape 10 ore. Numai pentru răbdarea lor şi ar fi meritat să meargă mai departe.

În Stockholm, după ce au înfruntat înălţimile şi s-au jucat cu explozibil, echipele rămase în concurs au dat de această sarcină imposibilă. Sam şi Dan, echipa care a ajuns prima la startul sarcinii a terminat abia a patra şi a cunoscut câteva momente tensionate, motiv pentru care în final Dan a răbufnit în plâns.

Flight Time ( a cărui aniversare a avut loc în ziua acestei etape) şi Big Easy au ajuns pe locul 1, iar după ce Garry şi-a dus sarcina la bun sfârşit fără să se vaite în niciun moment, a mers cu Matt pentru a afla că aceasta a fost o etapă neeliminatorie, ceea ce mi se pare ok, asta fiindcă sarcina a ţinut exclusiv de noroc.

5 echipe au mai rămas în cursă şi încă 4 etape. În momentul acesta cred că avem de-aface cu cele mai echilibrate echipe fizic şi psihic. Chiar nu îmi pot da seama dacă una dintre echipe are un avantaj sau nu. Sigur, Sam şi Dan rămân favoriţii Gay in Romania.

Credit foto : The Amazing Race Productions şi CBS

0 comentarii on "The Amazing Race 15x08 ‚This is the hardest thing I ever done in my life’"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez