marți, 13 octombrie 2009

Queer as Folk 01x13

Publicat de FLORIN la 14:19

Dumnezeu ne iubeşte pe toţi.

Şi asta indiferent dacă eşti heterosexual sau gay. Acesta este mesajul pe care Emmett trebuia să îl descopere cumva prin încercarea sa de a deveni heterosexual, o încercare care a ajuns la stadiul de a se întâlni cu o femeie, şi ea „fostă” lesbiană. Nu îmi dau seama cum se poate măsura succesul, dar ştiu că sentimentele transmise de chipul lui Emmett nu pot fi considerate un succes.

E interesantă încercarea sa de a face sex cu partenera sa. E adevărată. Din fericire, reuşeşte să înţeleagă că nu poate deveni ceva ce nu este, motiv pentru care Ted îşi recapătă prietenul cel mai bun.

Hărţuitor sexual nu e, dar norocos cu siguranţă. Michael se simte dator să stea în preajma lui Brian după ce acesta este afectat profesional ca urmare a procesului pe care îl are cu fostul său coleg. Totul bine şi frumos, dacă nu l-ar minţi pe David pentru a face asta. Nu prea putem înţelege comportamentul uneori imatur al lui Michael. Nici David nu are un comportament bine pus la punct. Aş spune că relaţia sa cu Michael e împinsă spre evoluţie de un fel de duel cu Brian la care nu vrea să renunţe.

Apoi, Justin se hotăreşte să îl ajute pe Brian, atrăgându-l pe fostul coleg de muncă al acestuia într-o capcană, ce are ca rezultat reîntoarcerea lui Brian la muncă. Justin păstrează secret însă ceea ce a făcut pentru el.

Lindsay şi Melanie încă nu s-au împăcat, fiecare simţind lipsa celeilalte. Iar Justin împlineşte 18 ani. Episoadele următoare sunt aşteptate.

Credit foto : Showtime

3 comentarii on "Queer as Folk 01x13"

Anonim spunea...

cand e acest serial ,programul tv si ora daca rveti sa`mi spuneti va rog:)

Anonim spunea...

torrentz e programul, iti ia 20 zile sa scoti primul sezon!!!

FLORIN on 15 octombrie 2009 la 16:11 spunea...

sau în ore. depinde de transfer.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez