marți, 6 octombrie 2009

Queer as Folk 01x09

Publicat de FLORIN la 16:16

Acesta este episodul în care în sfârşit ‚Queer as Folk’ se întâlneşte cu New York City. Dar să o luăm pe rând.

Adevărata temă a serialului este „când un cuplu ar trebui să se mute împreună?”

Episodul precedent David i-a propus lui Michael să se mute împreună cu el. Majoritatea ar spune că este o evoluţie firească, însă Michael are încă dubii dacă este momentul potrivit, ce înseamnă de fapt o mutare împreună, când trebuie să se întâmple, care sunt avantajele, care sunt deavantajele, aşa că David se oferă să îi facă o imagine ducându-l la un cuplu atât de în vârstă încât are de povestit întâmplări din cel de-al doilea război mondial.

Numai că Michael are şi propii săi sfătuitori, majoritatea îndemnându-l să facă acest pas important, mai puţin Brian, după cum era de aşteptat.

Ajungând la Brian, acesta este jefuit, toate oalele căzând în capul lui Justin, care ar fi trebuit să pornească alarma şi a uitat, motiv pentru este gonit. În mintea lui Justin, rezolvarea la problema apărută este New York City şi cartea de credit a lui Brian. Cum Brian este anunţat de colega lui Justin de planul acestuia, toată lumea îl îndeamnă ( mai degrabă obligă) pe acesta să meargă să îl caute. Din diferite motive toată gaşca ajunge pe străzile New York-ului, cu care nu se interacţionează prea mult din păcate. Cred că producătorii au zis că e o idee bună, dar totuşi să nu semene prea mult cu ‚Sex and the city’. Alegerea lor.

Justin e găsit de Brian, se întoarce în Pittsburgh şi primeşte camera lui Michael. Michael refuză oferta lui David cu speranţa că mai pot fi iubiţi. Dar David nu doreşte un alt iubit, ci un partener.

Singurul aspect al acestui episod ce mai trebuie menţionat este că între Melanie şi Lindsay apar tensiuni din pricina problemelor financiare.

1 comentarii on "Queer as Folk 01x09"

Rox on 23 iunie 2016 la 08:36 spunea...

Buna, am vazut pe sarite sezoanele dar am inteles ideea..ceea ce nu inteleg este povestea lu' Brian si Justin ...adica mai raman impreuna ? Justin pleaca la New York, nu se casatoresc deci nu este nimic sigur ca raman un cuplu plus ca la plecarea lu' Lindsay si Melanie, Brian ii spune lu' Lindsay ca Justin este un egoist care se gandeste numai la el, deci Brian nu vroia sa Justin sa plece desi la incurajat si apoi ultima scena ca era Brian cu Michael in club babylon totul a reinviat erau toti prietenii lor si dansau cu totii, adica clubul se pusese din nou pe picioare ?... cine poate sa imi explice va rog ?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez