joi, 17 septembrie 2009

CinemaBuzz 2

Publicat de FLORIN la 10:52
Cum am promis, în fiecare joi a săptămânii voi veni cu noutăţile cinematografice pe care toţi pasionaţii de film ar trebui să le cunoască.

Nou în cinematografe

Cloudy with a Chance of Meatball ( animaţie) – cu Anna Faris, James Caan, Benjamin Bratt

Inspirat de cartea cu acelaşi nume scrisă de Judi Barrett şi Ron Barrett, filmul este o animaţie pe calculator ( acum şi ele apar săptămânal) produsă de Sony Pictures Animation şi distribuită de Columbia Pictures, aproape fidelă cărţii.

Flint Lockwood este un inventator ratat ce întotdeauna şi-a dorit să creeze marea invenţie care să schimbe lumea şi astfel să îşi dovedească genialitatea, numai că întotdeauna ceva din formula sa a fost greşit, motiv pentru care în loc să nască admiraţia celor din jurul său, stârneşte zâmbete ironice şi râsete pe faţă. Când însă micul său oraş se află în primejdie datorită lipsei de hrană, Flint găseşte o formulă care să transforme apa în mâncare. Marea problemă apare când hrana ameninţă să distrugă orăşelul. Flint este singurul care îl mai poate salva.

Lansarea în România : 30 octombrie sub titlul ‘Să plouă cu chifle’.




Love Happens ( romantic) – cu Aaron Eckhart, Jennifer Aniston, Martin Sheen, Judy Greer

Cu Aaron Eckhart şi Jennifer Aniston în rolurile principale, poate că filmul de faţă va putea produce câteva surprize plăcute.

Burke Ryan este un văduv devenit celebru după ce cartea scrisă de el reuseşte vânzări uriaşe. Sfaturile date de el ajută oamenii să îşi reia viaţa dar nu şi pe el. Eloise ar putea schimba asta.

Cunoscut înainte ca “Brand New Day” şi “Travelling”, producătorii filmului au fost daţi în judecată de doi scriitori ce pretind că ideea le aparţine. Ei au cerut o parte din încasările filmului sau 100 de milioane de dolari, în condiţiile în care ideea nu este foarte originală.

Data lansării în România : 23 octombrie



Jennifer's Body ( horror) – cu Megan Fox, Amanda Seyfried şi Adam Brody

Scris de Diablo Cody ( Juno) şi avnd-o în rolul principal pe Megan Fox ( Transformers), filmul are şansele de a fi un hit, dar nu am speranţa că va fi un film care să impresioneze.

Jennifer este tipa cea mai dorită din liceu şi se comportă ca atare. Dar când o trupă rock satanistă o blesteamă pe aceasta, un nou sens al cuvântului “diabolic” trăiesc toţi băieţii înnebuniţi după ea.

Filmul a născut controverse aprinse după ce un site a publicat un review al scenariului, acesta find retras apoi.



Top Box-office

După cum mă aşteptam lumea nu a fost atât de interesată de animaţia ‘9’, iar ‘I cand do bad all by myself’ a avut cele mai mari încasări. Cu toate astea, review-urile nu sunt extraordinare.

1. I can do bad all by myself . 23,4 milioane dolari
2. 9 – 10,7 milioane dolari
3. Inglourious Basterds – 6,1 milioane dolari
4. All about Steve – 5,6 milioane dolari
5. The Final Destination 5,5 milioane dolari

Credit foto : Sony Pictures Animation, Universal Pictures, Dune Entertainment

3 comentarii on "CinemaBuzz 2"

I. on 17 septembrie 2009 la 19:34 spunea...

Primele doua sunt interesante, dar nu vad cum ar putea Megan Fox sa sustina un film, arata bine dar e plictisitoare, nici nu am remarcat personajul ei in Transformers.Nu cred ca filmul acesta e in avantajul ei.

FLORIN on 18 septembrie 2009 la 13:47 spunea...

nouă nu ne-a plăcut transformers în general. în rest nu cred că am mai văzut-o în ceva.

kriptmelody on 22 septembrie 2009 la 13:23 spunea...

Tocmai am inceput sa descarc "Love Happens". Revin cu pareri dupa ce il vizionez.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez