joi, 10 septembrie 2009

CinemaBuzz : 9, I can do bad all by myself, Whiteout, Sorority row, The september issue, Ticăloşi fără glorie

Publicat de FLORIN la 11:34

Începând cu acest săptămână în fiecare joi voi veni cu ştirile despre filme care ar trebui să îl ajute pe orice pasionat de filme ca şi mine.

9 – cu Elijah Wood, Jennifer Connelly, Martin Landau
Filmul săptămânii se anunţă a fi acest film de animaţie produs de extravagantul şi mereu surprinzătorul Tim Burton, având la bază pelicula de scurt-metraj realizată în 2005, nominalizată la Oscar pe care o puteţi vedea aici. 9 este în film un personaj ce se trezeşte la viaţă într-o lume în care oamenii puţini rămaşi se ascund încercând să îşi protejeze viaţa. Descoperiţi de 9, el le aduce o noua idee: aceea de a lupta pentru ca lumea să revină ceea ce a fost odată.

Cu toate că îmi place animaţia şi ador filme neconvenţionale ‘9’ va trebui să aibă nişte cronici foarte bune pentru a mă convinge să mă uit la el. Trailer-ul nu reuseşte.




I can do bad all by myself – cu Tyler Perry, Taraji P. Henson şi Mary J. Blige
Cu toate că filmul acesta pare atât de puţin interesant, excesiv de comercial şi bun de sărit peste el, în momentul când vezi trailer-ul ţi se schimbă părerea la 360 de grade. În plus, e un film cu un subplot gay, personajul principal Madea/Joe ( Tyler Perry) făcând un travesti de bună calitate. Filmul este inspirat de piesa cu acelaşi nume scrisă de Tyler Perry.

Atunci când Madea îi prinde pe Jennifer şi cei doi fraţi ai săi jefuindu-i casa, decide să îi trimită la cea mai apropiată şi singura rudă pe care o au : April, o cântăreaţă de cabaret cu propiile probleme şi fără dorinţa de a se implica în rezolvarea problemelor celor trei. Curând însă totul se schimbă.




• Whiteout – cu Kate Beckinsale, Gabriel Macht
Filmul de faţă pare neinteresant şi aşa de repetativ şi nici trailer-ul nu mă convinge că e altfel. Subiectul spune tot : investigarea unei crime în Antartica. Dar este posibil să existe o întorsătură de situaţie care să îi mulţumească pe fanii genului.

Data lansării în România : 6 noiembrie 2009




Sorority row
Probabil că în fiecare săptămână se lansează câte un film horror cu un trailer bine realizat, care nu pare că se deosebeşte cu nimic de celelalte şi cu actori necunoscuţi. Cât de bune sunt fiecare dintre aceste filme nu putem afla decât după lansare.

Un grup de prietene ucid din greşeală o prietenă împreună cu iubitul acesteia. Din păcate hotărăsc să scape de cadavru şi să nu spună nimănui de această întâmplare. În ziua absolvirii însă cineva le face o vizită.




The September Issue – documentar
Anna Wintour este redactorul-şef al revistei ‘Vogue’ şi pregăteşte un număr de septembrie, pe scurt un posibil nominalizat la Globul de Aur şi Oscar la categoria documentar. Sunt foarte curios de momentul când acest documentar va ajunge în România.



Premiere în România


Ticăloşi fără glorie ( Inglourious basterds) – cu Brad Pitt, Diane Kruger, Mike Meyers, Julie Dreyfus
În regia lui Quentin Tarantino, după fapte reale, rescrise în modul caracteristic de alt regizor neconvenţional, ‘Ticăloşi fără glorie’ stăpâneşte de două săptămâni box-office-ul american şi mondial şi are nişte critici care să mulţumească pe toată lumea. Subiectul este într-adevăr ofertant. Într-o Franţa ocupată de Germania nazistă un grup de evrei americani au o misiune specială, aceea de a ucide cât mai mulţi nazişti. Fiindcă s-a vorbit destul de mult despre el, am aruncat mai multe priviri asupra lui. Singurul aspect care scade la film este Bard Pitt, mai degrabă personajul. Ţinând cont că e inspirat de o persoană reală trec peste acest aspect.



Top box-office american săptămâna precedentă
1. Final destination – 15,3 milioane de dolari
2. Inglourious basterds – 15 milioane de dolari
3. All about Steve – 14,1 milioane de dolari
4. Gamer – 11,2 milioane de dolari
5. District 9 – 9,1 milioane de dolari

Credit foto : Focus Features, LionsGate, Warner Bros. Pictures, Karz Entertainment, A&E Indie Films, Universal Pictures

3 comentarii on "CinemaBuzz : 9, I can do bad all by myself, Whiteout, Sorority row, The september issue, Ticăloşi fără glorie"

CM spunea...

Am vazut ieri Inglorious Basterds si mi-=a placut foarte tare. Nu cred ca am vazut un film mai bun anul asta! Subiectul descris de tine este unul din firele povestii care se intalnesc, asa cum suntem obisnuiti de Tarantino , in finalul filmului. Sunt atatea de vazut si de placut in acest film incat risc sa fac o recomandare. Mergeti la cinematograf sa il vedeti acolo. Merita. Copiile pe care le putem fura de pe net vor fi ok doar peste cateva luni si filmul merita vazut acum si la calitate maxima. Va veti amuza , veti petrece momente de tensiune caracteristice Tarantino, si veti asista la un final demn de Shakespeare.

CM spunea...

Iar Brad Pitt e fost impecabil. NU pot sa cred ca il consideri un punct negativ al filmului! Scena cand se chinuia sa vorbeasca italiana nu ti-a placut? NU mai inteleg nimic...

FLORIN on 17 septembrie 2009 la 17:25 spunea...

mă refeream strict la ce am văzut din making off-uri ( nu am văzut filmul). nu e vorba de brad, e vorba de personaj, dar cine ştie ... s-ar putea ca după ce văd filmul să-mi schimb părerea.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez