miercuri, 1 iulie 2009

Seria România Liberă : articol număr 3

Publicat de FLORIN la 23:20
Articolul numărul 3 din seria începută acum două zile păstrează aceeaşi atitudine neutră, dovedind că dezbaterea de faţă a fost făcută într-un mod profesionist. Ca atare, pot să laud iniţiativa jurnalistică a celor de la România Liberă, pentru faptul că într-o societate homofobă, în care homosexualitatea este un subiect de interes doar atunci când creează scandal şi implicit audientă, ei au făcut ceva diferit şi profesionist.

Faptul că aceste articole nu au apărut în perioada Gay Fest-ului reprezintă, după mine, încă un argument pentru cele spuse de mine.

În acest al treilea articol sunt prezentate trei puncte de vedere diferite: cel al liderului Noua Dreaptă Tudor Ionescu despre care nu cred că mai e cazul să vorbesc, cel al politologului Gabriel Andreescu, care aduce argumente foarte bune în discuţie şi cea a transexualului Alexandra, care ne spune o poveste din care aflăm câteva detalii necesare despre ce implică transexualitatea.

Link aici.

2 comentarii on "Seria România Liberă : articol număr 3"

kriptmelody on 2 iulie 2009 la 14:28 spunea...

interesant si articolul de azi :) sunt curioasa ce vor mai prezenta in continuare. este bine ca ziaristii raman neutri mai ales pentru ca cititorul judeca lucrurile dupa propria sa minte si nu a tuturor este ca a celora de la "noua dreapta"

FLORIN on 3 iulie 2009 la 13:32 spunea...

se pare că a fost ultimul articol. azi nu au mai postat niciun altul. oricum, o serie de articole destul de interesante. ;)

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez