marți, 14 iulie 2009

În rând cu lumea – film cu tematică gay la HBO

Publicat de FLORIN la 10:41
Marţi, 14 iulie, de la 20:00, are loc premiera pe HBO a filmului ‚ În rând cu lumea’ ( Commes lea autres). Pare un film drăguţ, deşi nu am mai auzit de el până acum. El prezintă povestea unui cuplu de gay care au păreri diferite în a adopta un copil. Aşa că unul dintre ei, fără ştirea celuilalt, apelează la o mamă surogat.

Trailer mai jos.

8 comentarii on "În rând cu lumea – film cu tematică gay la HBO"

Floryn on 14 iulie 2009 la 14:05 spunea...

Eu am vazut ceva din film insa nu l-am vazut pana la capat deoarece sincer pe mine ma plictisesc filmele gay cu tematica adoptieti sau conceperea unui copil. Adica in toate filmele de genu cuplul gay cauta o mama compatibila, se concepe copilul, cand se naste mama nu mai este dispusa sa dea copilul cuplului gay si ajug prin tribunale chesti de genu. Parerea mea este ca toate filmele de genu o sa aiba aceeasi tema fara nimmic nou. Pentru mine a fost o pierdere de vreme acest film.

Anonim spunea...

sunt de acord cu Angel. filmul e o pierdere de timp. si pe mine ma plictisesc filmele de genul asta.

FLORIN on 15 iulie 2009 la 13:23 spunea...

nu am văzut filmul, aşa că nu ştiu ce să spun despre el, dar nu cred că este o temă atât de plictisitoare şi care nu poate aduce originalitate, ba chiar dimpotrivă. ;)

Anonim spunea...

nu reusesti sa treci de primele cateva minute. e previzibil totul

FLORIN on 15 iulie 2009 la 19:27 spunea...

ionutz s-a uitat o secvenţă şi a spus " nu" :)) aşa că nu pot să zic că nu ai dreptate.

George on 16 iulie 2009 la 03:24 spunea...

Am vãzut filmul la iesirea lui. Foarte bun! Un cuplu gay francez: un pediatru si un avocat. Pediatrul vrea copii, avocatul nu vrea. Din cauza asta, cuplul se despãrteste. Pediatrul vrea sã înfieze ca celibatar, însã legea francezã permite asta numai celibatarilor straight. De aceea pediatrul se dã drept straight, dar e prins cu minciuna. La un moment dat, se întâlneste cu o sudamericanã emigrantã ilegalã, ce are nevoie de acte. Se cãsãtoresc de formã, doar pt copil. Ceea ce complicã treaba e cã tipul aflã cã-i steril, de aceea are nevoie de un donator de spermã. Ex-ul lui consimte a-i da sperma necesarã. Copilul e deci zãmislit de tipã, cu sperma ex-ului tipului.

Tipa dispare, iar pediatrul rãmâne singur. Pânã la urmã, avocatul reapare si-si asumã rolul pãrintesc, la fel ca si pediatrul.

Filmul se încadreazã foarte bine în peisajul politic al Frantei, iar ideea e de a demonstra absurditatea legilor franceze.

Replicile mele preferate:
° «Pentru ea.» (Se referã la fetitã, drept rãspuns la întrebarea: «de ce ai pãstrat-o?»)
° «Îmi bag piciorul în iesirile în oras, în toate restaurantele unde umblãm... Vreau sã trãiesc, vreau un copil.»
° «Ce are un hetero mai mult decât mine?»
° «Ai 40 de ani, esti tot burlacã, si nu peste mult va fi prea târziu.»
° «Philippe, vreau sã te întorci acasã.»
Am scris un articol amãnuntit aici:
http://qoudouss.skyrock.com/1997941589-Film-Comme-les-autres.html

Filmul ãsta a iesit cam în acelasi timp cu «Patrik 1,5 ani», un alt film foarte bun, cu aceeasi tematicã, dar unde e vorba de înfiere:
http://qoudouss.skyrock.com/2036769387-Patrick-1-5.html

FLORIN on 16 iulie 2009 la 11:15 spunea...

cine ştie, poate merită încercat. momentan însă tot am de văzut ceva filme cu tematică, aşa că în altă perioadă posibil. ;)

Anonim spunea...

George a uitat sa specifice ca pediatrul face sex cu tipa la un moment dat. tot tras de par e si faptul ca avocatul isi schimba brusc parerea despre a avea copii si se intoarce la pediatru asumandu-si rolul de tata. Bullshit!!!

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez