miercuri, 24 iunie 2009

Părerea voastră este ...?

Publicat de FLORIN la 16:23
Mă uitam la tot scandalul din jurul Perey Hilton - Black Eyed Peas şi unde s-a ajuns. În cadrul unui incident, Hilton a ţipat la un membru Blacy Eyed Peas "Eşti un poponar". Cam ciudate cuvinte venite din partea unui apărător al drepturilor lgbt.

GLAAD, o organizaţie de apărare a drepturilor lgbt, a cerut scuze publice. Hilton şi-a cerut scuze.

Întrebările mele sunt ... A discriminat Perez Hilton? Ce părere aveţi de gay-i care folosesc astfel de termeni?

6 comentarii on "Părerea voastră este ...?"

Anonim spunea...

nimeni nu se intreaba de ce unii gay de obicei se ataca foarte repede?? in permanenta se simt persecutati, discriminati....au o sensibilitate la critica extrem de crescuta. carui fapt se datoreaza asta? stima de sine scazuta? plus dorinta de a iesi in evidenta la parade aratandu-si asa zisa mandrie, mandrie ca ce? ca sunt gay??? nu vad de ce un gay normal ar trebui sa fie mandru ca e gay! e gay si cu asta basta. se simte bine in pielea lui-foarte bine, dar de ce sa fie mandru de asta?? Eu personal n-am inteles niciodata...

Dak spunea...

Perez Hilton intentiona sa-si "ceara scuze" inca dinainte sa arunce cuv. "poponar" - parerea mea. Intentia era sa arate cu degetul: vedeti, ala e ... Comportamentul tine de modul cum intelege el promovarea drepturilor lgbt. Prin "insfacarea" celebritatilor gay IN si tararea lor OUT. Individul nu ar trebui sa-si ceara scuze pt jigniri, ci pt violurile mediatice pe care le comite, calcand in picioare intimitatea sexuala a altora.

wannabegay on 24 iunie 2009 la 23:55 spunea...

perez hilton este un ipocrit si un profitor. o lichea. a fost lovit de managerul lui will.i.am si asta e condamnabil. insa a folosit intreaga poveste in avantajul sau... a inceput sa planga in fata camerei (lol)... mereu zice ca el nu e activist gay, dar ca lupta pt egalitate! haha... a folosit cuvantul poponar si asta nu este de scuzat. e totusi ceva interesant aici... in trecut, pana prin anii 70-80, cuvantul "black" era echivalentul lui "cioara" in romana... activistii negri au preluat cuvantul si l-au facut al lor (azi e ok sa zici black), pt a elimina, practic din vocabular un cuvant rasist. la fel se intampla si in comunitatea gay, care a preluat cuvantul "queer"... poate ar fi o idee sa incercam si cu faggot. oricum, ceea ce a zis perez e inacceptabil

RockerJegos on 25 iunie 2009 la 00:05 spunea...

Mr. Garrison: Well, they can't use "fag" because you can't say "fag" unless you're a homosexual.

South Park has all the answers!

wannabegay on 25 iunie 2009 la 08:42 spunea...

am vazut video-ul lui perez... zici ca era chris crocker: "leave britney alooone!!!:(((((((((" =)))))

FLORIN on 25 iunie 2009 la 14:17 spunea...

@ anonim: poate pentru că lumea consideră că ne este ruşine, noi ar trebui să arătăm că nu suntem.

cât despre perez, nu ştiu cât de ipocrit e. dacă e, nu cred că e mai mare decât majoritatea celebrităţilor. despre înregistrare, e ciudată puţin. nu aş compara-o neapărat cu cea a lui chris, dar, din punctul meu de vedere, greşeşte când spune "fergie is fugly" sau " f*ck you'. distruge mesajul.a greşit când a folosit acel termen, însă măcar a recunoscut că a greşit. asta e părerea mea.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez